Share/Save/Bookmark

Siste stopp før Telenor Arena

  10.09.2015 Kl. 19:09  
Fjorårets finalister møtes igjen i norgesmesterskapet. Denne gang i semifinalen. Lørdag 12.september kl 13.00 spilles kampen mellom LSK Kvinner og Trondheims-Ørn i LSK-hallen.

Finalen i norgesmesterskapet er fotballens festdag nummer 1. Det er ingen tvil om at det er en drøm for alle lag å spille finalen. Det fikk LSK Kvinner oppleve i 2014. Kaptein Marita Skammelsrud Lund fikk også løfte den største og jeveste pokalen den novemberdagen. Beviste på at LSK Kvinner var norgesmestere 2014. Det laget som scorer flest mål på lørdag får den ene plassen i finalen i norgesmesterskapet 2015.

På veien frem til semifinalen har Trondheims-Ørn slått ut Tynset, Byåsen og Kolbotn. LSK Kvinner på sin side har slått ut Lyn, Amazon Grimstad og Sandviken.

Trondheims-Ørn er det mestvinnende kvinnelaget i Norge. De har vunnet norgesmesterskapet 8 ganger og blitt seriemestere 7 ganger. Sist gang Trondheims-Ørn tok hjem norgesmesterskapet var i 2002.

Birdsa trenger deg på tribunen på lørdag. Vær med på å skape magi og stemning. Har du ikke mulighet til å oppleve kampen live, så kan du se den på Nrk 1. Sendingen starter kl 12.45. LSK Kvinner oppdaterer kampen på rb.no/live.Vis alle nyheter