Share/Save/Bookmark

Serieåpning 29.mars kl 17.00.LSK Kvinner- Stabæk

  26.03.2015 Kl. 10:16  
Siden den gang har det kommet 3 nye spillere til LSK Kvinner. Mandy van den Berg, Marte Berget og Anja Sønstevold. Stabæk har også hentet spillere til klubben. Islandske Gunnhildur Jonsdottir og Cecilie Dekkerhus. Noen vi tror går rett inn i førsteelleveren. Mange har spådd årets toppserie som en jevn affære mellom tre lag. Avaldsnes, Stabæk og LSK Kvinner. Stabæk vil gi oss favorittstempelet, noe vi lever godt med. Tom Nordli sin ankomst i Toppserien har skapt mer blest enn på lenge og han har et spennende lag denne sesongen. Vi har et spennende år foran oss som regjerende serie- og cupmestere med guleroten Champions League på toppen av det hele. Samtidig er det VM og mange av spillerne våre er med der.

Her er hva kaptein Marita Skammelsrud Lund sier om kampen
Endelig er det klart for seriestart, en dag vi har gledet oss lenge til. Oppkjøringen har vært bra, og vi avsluttet med en fin uke på La Manga. Alle er i god form og fit for fight førstkommende søndag. Vi er godt forberedt og bare den siste finpussen gjenstår før det braker løs. Vi hadde en fantastisk sesong i fjor, og dette er noe vi ønsker å gjenskape i år. Første mulighet er på søndag, og når dommeren blåser i fløyta er vi klare for å gi alt. Kanari- Fansen var helt fantastiske i fjorårets sesong, og vi håper de fortsetter med den fantastiske støtten i år også. Det er noe vi setter utrolig stor pris på, og som motiverer det lille ekstra. Birdsa er klare for kamp, er du?
 

Og Emilie Haavi
Endelig braker det løs igjen! Dette har vi ventet lenge på, og dette har vi trent mange timer for. Kampene mot Stabæk er alltid en av sesongens høydepunkter, og jeg må jo si at etter seriefinalen i fjor, kribler det ekstra i kroppen. Tanken på å få høre Kanari- Fansen synge og veive med flaggene igjen, det gjør meg skikkelig gira.
Vi har hatt en kjempefin oppkjøring med gode kamper og resultater, og føler oss veldig klare for å sparke det hele igang. Vi fikk en veldig god opplevelse mot VIF på La Manga, men vi er forberedt på at det er en motstander av et annet kaliber som venter søndag. Vi håper nettopp DU blir å se i LSK- Hallen søndag kl. 1700. Kanskje ser dere Birdsa surfe allerede i 1.serierunde!

Vi tror Stabæk stiller med følgende lag:

Ingrid Hjelmseth – Siri Noreide Grønli, Stine Reinås, Toril H. Akerhaugen, Cecilie Dekkerhus – Cathrine Dekkerhus, Trine Rønning, Gunnhildur Jonsdottir, Ida Elise Enget – Melissa Bjånesøy, Marie Markussen.

Vis alle nyheter