Share/Save/Bookmark

Seiersrekken fortsetter for LSK Kvinner 2

  23.08.2015 Kl. 21:13  
Rekruttlaget har ikke tapt en kamp siden 11.juni og seiersrekken fortsatte også etter dagens bortekamp mot Brumunddal. Nå er de kanarigule på 2.plass i serien. Meget sterkt av ungjentene.

I vår slet rekruttlaget med bortekampene. Brumunddal har vist formstigning i høst ved å slå ØHIL og spille uavgjort mot Elverum og Skeid. Å score to mål mot Raufoss er også en god prestasjon av hedmarkingene. Dette kunne fort blitt et spennende oppgjør. Det ble aldri noen ingen tvil, romerikingene var best i det meste fra start til slutt. Likevel er det lov til å være ærlig, dette ble en kamp ”midt på treet”. Varmen kan nok ta litt av skylden, samtidig som det var en tett kamp for LSK kvinner 2 mot Kolbotn 2 i forrige oppgjør.

Det tok likevel bare fem minutter før bortelaget var i ledelsen. Sophie Haug spilte frem Ingunn Svestad som fra sin høyrekant satte ballen kontant i mål. Da førsteomgangen var halvspilt, kom Silje Kittilsen sentralt i banen og doblet ledelsen. Det var noe ”daft” over balltempo og bevegelser foran ballfører både før og etter målene, men Brumunddal hadde få våpen å dra ut av ”ermet”. Da Naomi Griffin spilte frem Emilie Woldvik, som sikkert økte ledelsen til 0-3, var det liten tvil om at de tre poengene skulle hjem til Akershus. Hjemmelaget hadde kun én reell målsjanse før pause.

Andre omgang startet bra for ”Mini birdsa”. Etter kun to minutters spill rullet bortelaget opp et angrep fra venstresiden hvor Closs og Kittilsen spilte frem Naomi Griffin, som økte ledelsen til 0-4. Griffin scorte ekte hat trick i denne omgangen! Det tok bare et minutt eller to før hun spilte vegg med seg selv og scorte ett til. Fantastisk! Det neste satte hun etter et hardt skudd av Emilia Ruud som gikk via ryggen hennes og i mål. Spikeren i kista ble satt av Sophie Haug som fikk et innlegg langs bakken fra høyre, av debutant Jenny N. Gulbrandsen, og 0-7 var et faktum.

Offensivt ble det altså scoret hele sju mål. Det er også bra at laget holder nullèn i dag. Forsvaret viser at de har full kontroll i dagens kamp. Malin Brenn, Martine Lie, Emilie Closs, Madelen D. Larød, Emilie Stordal og debutant Silje S. Hansen bidro til dette, sammen med keeper Åshild Limstrand.

Vi ønsker også Silje S. Hansen og Jenny Nysæther Guldbrandsen velkommen til klubben. Begge hadde gode innhopp i dag, vi ser frem til fortsettelsen!

Tekst: Kari HovdeVis alle nyheter