Share/Save/Bookmark

Seier til LSK kvinner 2 i tett oppgjør mot Kolbotn 2

  18.08.2015 Kl. 22:39  
Denne gangen var det Kolbotn 2 som skulle på tokt i LSK hallen på jakt etter nye poeng. Nok en gang viste hjemmelaget at dette er deres arena. Fortsatt er ingen poeng tapt på eget gress.

Kolbotn stilte med tre spillere fra rekruttgruppa, resten var fra A-lagsstallen. Det var derfor en stor prestasjon av de kanarigule rekruttspillerne at alle tre poengene ble igjen i LSK hallen denne flotte augustkvelden. Innsatsen som ble fremvist i dag, var i følge trenerapparatet helt rå. Det var høyt tempo og de var stolt av jentene etter kampen. Kolbotn 2 hadde ballen mest de første minuttene. Det skulle likevel bli hjemmelaget som scorte to kjappe mål innledningsvis, mål som kom etter flotte angrep. Først på scoringslisten kom Emilia Ruud som satte en fulltreffer etter et innlegg fra Emilie Woldvik. Nevnte Ruud løp mange meter på midtbanen i dag, vant mange baller og dueller–var skikkelig i krigen. Minuttet etter scoringen doblet Ingrid K. Nordbø ledelsen. Hun headet et innlegg rett i kassa, slått av Ingunn Svestad. Etter dette jevnet banespillet seg ut, og hjemmelaget fikk til mange fine kombinasjoner i høyt tempo. Kolbotn reduserte til 2-1 etter et kvarters spill med Jenny Norem i hovedrollen. Hun har startet alle A-kampene til Kolbotn i år, bortsett fra den siste, og har ved flere anledninger blitt kåret til banens beste spiller. Trener Ranveig Karlsen ønsket derfor å fremheve i referatet at det var en god prestasjon av Emilie R. Closs som i all hovedsak klarte å demme opp for hennes spill. Hjemmelaget hadde mer de hadde lyst til å vise frem de fremmøtte tilskuerne. I det 25. minutt raidet Silje Kittilsen fra sin venstrekant posisjon og satte ballen hardt oppi krysset. Det var likevel ingen på tribunen som ikke trodde at Kolbotn skulle komme sterkt tilbake. De reduserte også fem minutter før pause, og stillingen var 3-2 da jentene tok seg en velfortjent hvil.

I andre omgang bølget spillet frem og tilbake og i perioder hadde Kolbotn mye av banespillet, men de spilte seg ikke frem til så mange åpenbare målsjanser. De utliknet riktignok til 3-3 etter 11 minutters spill. Målet kom etter litt klabb og babb i forsvar, men det skulle gå bare ytterligere fire minutter før Naomi Griffin satte ballen hardt i mål etter en corner slått av Emilie Woldvik. Dette skulle bli seiersmålet og sluttresultatet ble 4-3. Ingen tvil om at hjemmelaget scoret fire flotte mål og ingen tvil om at Mini birdsa måtte gå skikkelig i kjelleren for å dra seieren i land. Med denne gode lagmoralen smakte denne trepoengeren ekstra godt.Tekst: Kari Hovde

 

 

 

 

Vis alle nyheter