Share/Save/Bookmark

Seier mot Skeid i sesongens siste hjemmekamp

  25.09.2015 Kl. 18:18  
Skeid er i den posisjonen at de både kan spille om kvalifisering til første divisjon, samtidig som de for øyeblikket ligger på nedrykksplass til 3.divisjon. De hadde derfor mye å spille for i LSK-hallen i går. Det var likevel LSK Kvinner 2 som var best i denne kampen, noe resultatet også gjenspeiler, det ble 5-2. De kanarigule innehar fortsatt 2. plassen på tabellen, men må mest sannsynlig ha poeng mot Raufoss i siste kamp for å sikre sølv.  

Oslolaget hadde med seg en del nye spillere sammenliknet med vårens oppgjør. Det var derfor spennende å se hvordan dette slo ut på kampbildet.  Hjemmelaget kom klart best i gang og hadde mesteparten av banespillet, og med dette kom også sjansene. Flere skudd på mål, utenfor og over, men det var først i det 23.minutt at ballen fant nettmaskene. Målet kom etter en corner, som Ingunn Svestad headet sikkert i mål. Defensivt var det god kontroll i denne omgangen med Malin Brenn og Martine Lie i midtforsvaret, mens Emilie Closs og Madelen Larød befant seg i hver sin backposisjon. Skeid spilte seg frem til en sjanse eller to, men det ble med forsøkene. Tempoet i hele laget kunne med fordel vært noe høyere og presisjonen bedre, da ville uttellingen vært større.

Andre omgang startet veldig bra for ungjentene fra LSK Kvinner 2. I gyldne åtte minutter ble det scoret tre mål. Først klinte Silje Kittilsen til på et skudd som traff tverrligger, som Ingrid Nordbø var våkent til stede på da ballen spratt utover i feltet, 2-0. Så kom samme Kittilsen på et raid sentralt i banen og økte til 3-0. Det gikk ikke mange minuttene før Sophie R. Haug satte et meget godt skudd til side for keeper etter nok en corner. Seieren virket trygg på dette tidspunktet. Det er mulig at spillerne også tenkte det, for Skeid scorte to relativt kjappe mål etter dette. Da ble det plutselig kamp igjen, og Skeid kom fremover i banen med flere spillere og øynet håp om opphenting. Det er viktig å opprettholde strukturen i laget, selv om ledelsen kunne virke sikker. Det ble litt stress i spillet en periode, men da Ingunn Svestad banket inn hjemmelagets femte for kvelden, var kampen punktert og hjemmelaget kunne juble for nok en viktig trepoenger. Flott av hjemmelaget å snu dette, når det buttet litt i mot. Vi ønsker Skeid lykke til i sitt siste oppgjør for sesongen!

Det blir spenning til siste slutt i toppen av tabellen også. LSK Kvinner 2 kjemper om sølvet med Lyn 2 og Raufoss. Sistnevnte er LSK Kvinners neste – og siste motstander, mens Lyn 2 møter Øvrevoll Hosle og Vålerenga 2. Med en kamp mer spilt har de gule og sorte fire poeng mer enn disse lagene. Det blir en kjempespennende serieinnspurt.

Tekst: Kari Woldvik

Vis alle nyheter