Share/Save/Bookmark

Sarah Suphellen har signert for LSK Kvinner

  03.08.2018 Kl. 12:54  

 Sarah Suphellen (20 år) har signert og er spilleklar for LSK Kvinner, og vi ser frem til å ha henne som en del av laget i den spennende høsten som ligger foran oss.

 

Sarah Suphellen har spilt de siste fire årene i Trondheims Ørn, der hun til sammen fikk 67 A-kamper og scoret ett mål.

Sarah debuterte for Norge på J16 landslaget 21.02.2014, borte mot Skottland. Hun spilte midtstopper og scoret i debuten. Kampen endte 1-1, før Norge vant 4-3 på straffer. Siden det har hun spilt på samtlige aldersbestemte landslag og har til sammen 38 landskamper, den siste på U23 nå i vår.

Sarah kom på gjestetrening midt i høstoppkjøringen vår. Hun fikk vist seg frem litt i en intern kamp mot gutter, før hun spilte hele kampen mot Kopparbergs på lån fra Ørn. Etter dette bestemte LSK Kvinner seg for at vi ville signere henne.

 

Sarah, hvorfor ville du til LSK Kvinner?

Jeg ønsker å ta steg videre og tror jeg kan lære masse her. Flinke spillere og flinke trenere, dette er ett steg videre for min del.

Hvilke ambisjoner har du videre i karrieren?

Prøve å få ut det potensialet jeg har, og forhåpentligvis fortsette å bli med på landslag. Jeg kan følge U23 en stund til, men målet er jo å komme på A-landslaget etter hvert.

Hvilke forventninger har du til dine nye lagkamerater?

Det er mange spillere som har holdt på lenge og som jeg kan lære mye av. Det er jo en veldig hyggelig gjeng også. Jeg gleder meg til å spille her!

 

Vi er kjempeglade for å ha Sarah om bord!!


Vis alle nyheter