Share/Save/Bookmark

Ryoko er spilleklar

  11.05.2017 Kl. 15:48  

(Ryoko Takara er endelig spilleklar for LSK Kvinner og gleder seg til kampen mot Medkila. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

Ryoko Takara ble i dag spilleklar for LSK Kvinner.

Ryoko Takara er endelig spilleklar for LSK Kvinner og kan få sin debut allerede førstkommende lørdag, når LSK Kvinner tar imot Medkila hjemme i LSK-hallen.

- Svært gledelig både for klubben og ikke minst for spilleren selv at arbeidstillatelsen nå endelig er på plass, uttaler Hovedtrener Hege Riise som gleder seg til å se den 27 år gamle japaneren i aksjon, trolig allerede på lørdag.

- Ryoko er en teknisk meget god spiller som vil tilføre oss en ekstra dimensjon i vårt offensiv spill. Ryoko har alle muligheter til å bli årets hit i Toppserien, mener Hege Riise som forteller at nyheten ble meget godt mottatt på LSK-brakka tidligere i dag.

- Jubelen sto i taket for dette har vi ventet på en stund, men "timingen" kunne nesten ikke ha vært bedre. Vi skal i løpet av en kort uke spille tre viktige seriekamper og med en ekstra spiller i stallen vil vi ha flere valgmuligheter,  når laget skal tas ut, avslutter Hege Riise.

Vis alle nyheter