Share/Save/Bookmark

Rykket fra i toppen!

  09.05.2015 Kl. 20:47  
LSK Kvinner gjorde om det som på forhånd var omtalt som en toppkamp til en maktdemostrasjon. Man kunne fra første sekund se at forberedelsene frem mot kampen var gjort på mesterlig måte.
LSK Kvinner gikk aggresivt ut og allerede etter 6 minutter kunne vi notere 1-0. Emilie B. Haavi la perfekt inn til Isabell Herlovsen som skjærer inn mellom Klepp IL sin forsvarer og keeper. Derfra og til ballen ligger i mål gjør Isabell Herlovsen alt korrekt.
I det 7.minutt kommer mål nummer to. Denne gangen er det Marit Sandvei som finner Isabell Herlovsen som setter hodet til å header ballen kontant i mål. Allerede etter 7.minutter begynte man å ane hvordan dette ville ende. LSK Kvinner var et lag som var aggresive, la tett i lagdelene, jobbet hardt for hverandre og viste en entusiasme som varmet de 287 tilskuerne som klappet ellevilt på tribunen.

23 minutter er spilt da Emilie B.Haavi, Isabell Herlovsen og Anja Sønstevold spiller ball i hatt med Klepp IL sine forsvarere. Det er Anja Sønstevold som er sist på ballen i det vi går opp til 3-0. LSK Kvinner spiller seg til mange store sjanser i kampen og det er nettopp i en av de store sjansene Klepp IL sin spiller Lena Soleng Hansen pådrar seg rødt kort. Emilie B. Haavi er på vei gjennom alene mot keeper da hun blir felt av Hansen. Frisparket setter Sherida Spitse i stolpen.

Det stoppet ikke med 3-0 til pause. Da det er spilt i 42.minutter blir Isabell Herlovsen nydelig frispilt av Emilie B.Haavi. Isabell Herlovsen gjør ingen feil og scorer nok et mål.

2.omgang startet som det hele begynte i dag. Publikum har såvidt rukket å sette seg før Emilie B. Haavi legger inn til Marit Sandvei som stuper inn i feltet og header ballen i mål. Denne scoringen sto for dagens største jubel både på tribunen og banen.
Etter 51.minutter sender Lene Mykjåland avgårde en strøken ball til Victoria Ludvigsen som tar den pent ned og på touch nummer to banker ballen i mål. Stillingen er da 6-0. Kampen siste mål kom i det 71.minutt. Marit Sandvei drar seg forbi på venstre kant og legger inn foran mål. Der dukker Isabell Herlovsen opp og header ballen i mål.

Det var fra start til mål ingen tvil om hvem som skulle vinne denne kampen. Laget var godt strukturert, vant det som var av første og andre baller og viste meget gode basis kunnskaper. Man var vitne til en intens kamp hvor alle jobbet sammen og for hverandre. Kreativiteten var av stor underholdning i dag. Even Pellerud var også tilstede på kampen i dag og man kan uten å overdrive si at det ble presentert meget godt fra våre spillere som er i bruttotroppen til VM i Canada. Uttaket er 13.mai.

Det ble satt tre rekorder i LSK- hallen i dag. LSK Kvinner har satt ny klubbrekord i antall kamper med seiere på rad. Tallet er 12. Guðbjörg Gunnarsdóttir har nå spilt 6 kamper uten å slippe inn ett eneste mål. Det er dagens andre rekord. Den siste rekorden gjelder klubbens største seier i Toppserien.

Dette er hva Hege Riise sier om kampen
Endelig- vi har vært fornøyd med sesongstarten, men mange har ropt på flere mål. I dag når vi møter Klepp IL hjemme i LSK- hallen, så viser vi hvor gode vi kan være. Vi er veldig fornøyd med hvor gode vi var defensivt- når vi mistet ball så var vi raskt 2-3 spillere rundt motspiller og vinner igjen ball. Vi har hurtig ballspill og stor bevegelse, det gjør at vi har mange spillpunkter og gode til å sette hverandre opp i gode situasjoner. Mål vi scorer kommer etter glitrende angrepsspill.

Se intervju med Monica Knudsen


Dette skriver media

Lagoppstilling
Guðbjörg Gunnarsdóttir - Ingrid Moe Wold, Marita Skammelsrud Lund, Mandy van den Berg, Marit Sandvei - Sherida Spitse, Isabell Bachor - Mimmi Löfwenius, Anja Sønstevold, Emilie B. Haavi - Isabell Herlovsen

Gult kort: Anja Sønstevold, LSK Kvinner
Rødt kort: Lena Soleng Hansen, Klepp IL

Tilskuertall: 287


Vis alle nyheter