Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Woldvik reddet ett poeng på overtid

  26.06.2017 Kl. 23:31  

(Emilie Woldvik reddet ett poeng i hjemmekampen mot Hønefoss. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).


LSK Kvinner spilte uavgjort 2-2 mot Hønefoss i den siste seriekampen før sommerferien.

Det så lenge ut til å gå mot årets første hjemmetap for rekruttlaget, men to minutter på tilleggstid banket Emilie Woldvik inn et frispark via stolpen og reddet dermed ett viktig poeng for LSK Kvinner. Ett poeng som fører LSK Kvinner a poeng med Kolbotn2 på tabelltoppen.

Men det ble en skikkelig slitekamp mot Hønefoss.  LSK Kvinner fikk absolutt ingenting gratis av ringerikingene. Særlig i første omgang hadde vi store problemer med gjestenes aggressive og høye press. Allerede etter 3 minutter kom den første kalddusjen. Tidligere LSK-spiller Ingrid Kjensberg Nordbø fikk all verden av tid til å sette ballen inn det i lengste hjørnet, utenfor Lene Lauves rekkevidde. Vel, det er av sine egne man skal ha det.

Hedda Myran Taugard brakte balanse i regnskapet, da hun sendte av gårde en kanon av et langskudd som traff undersiden av tverrliggeren. Returen spratt via ryggen til HBK-keeperen og i mål. Hønefoss svarte momentant og igjen var det Ingrid Kjensberg Nordbø som skapte trøbbel for oss. Et lurt skudd snek seg forbi Lene Lauve og inn i mål ved stolperoten.

Det var et helt annet LSK-lag vi så på banen i andre omgang. Borte var passiviteten og det tiltaksløse spillet. Jentene tok duellene og tvang gjestene bakover på banen. Til tross for et stort ballinnehav skapte vi få store målsjanser, det ble med halv-sjanser og nesten-situasjoner. Helt fram til høyreback Emilie Woldvik med strak vrist skaffet oss en fortjent utligning i sluttminuttene.

- Først og fremst er jeg stolt over at jentene kommer tilbake etter å ha ligget under to ganger i kampen. Ja, vi gjør en dårlig første omgang, men vi mer eller mindre kjører over Hønefoss i de siste 45 minuttene. Ut i fra overtaket i andre omgang burde vi skapt flere målsjanser, men Hønefoss var solide og nektet oss rom. Slik kampen utviklet seg får vi likevel være fornøyde med  ett poeng i kveld, uttalte hovedtrener Ranveig Karlsen

Neste oppgave for de fleste av rekruttspillerne blir nå turneringen «Dana Cup» i perioden 24. – 29. juli.


Kampfakta. 2. divisjon.

LSK-hallen: LSK Kvinner2 – Hønefoss BK 2 – 2 (1 – 2)

Mål:

0-1 Ingrid Kjensberg Nordbø (3.’)

1-1 Hedda Myran Taugard (20.’)

1-2 Ingrid Kjensberg Nordbø (21.’)

2-2 Emilie Woldvik (92.’)

Gult kort:

Kamilla Wefald Engebretsen (44.’), Hønefoss BK.

Julie Gammelseter (91.’), Hønefoss BK.

Dommer:

Mats Raastad, Borgen IL.

 

LSK Kvinner (4-2-3-1): Lene Lauve – Emilie Woldvik, Hanne Evensen, Madelen Dallan Larød (Sara Asakskogen fra 94.), Andrea Myran Taugard -  Jenny Nysæther Gulbrandsen, Hedda Myran Taugard -  Josephine Monteiro (Mia Authen fra 46.), Camilla Lindahl, Sara Asakskogen (Aud Helene Mathiesen fra 69.)  – Maiken Bjørndalen.

 


Vis alle nyheter