Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Siste seriekamp før sommerferien

  25.06.2017 Kl. 20:35  

(Jenny Nysæther Gulbrandsen og de andre LSK-rekruttene møter mandag kveld Hønefoss i LSK-hallen. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


Mandag kveld spiller rekruttlaget sin siste seriekamp før sommerferien

- Vi er veldig revansjelystne og vil mer enn gjerne reise kjerringa etter stortapet mot Sarpsborg i forrige serierunde. Vi har fortsatt ingen god forklaring på hva som gikk galt i Østfold, men det er historie nå. Etter en meget god treningsuke har vi kun fokus på morgendagens kamp mot Hønefoss, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen, som gjør noen få endringer på laget.

- Camilla Lindahl og Andrea Myran Taugard er tilbake i troppen. I tillegg får vi med oss Lene Lauve og Emilie Woldvik fra A-laget. Sarina Ellingsen og Mia Authen har begge hatt et tøft program på Statoil Treningsleir i Stavanger og hviles. De starter begge på benken, legger Ranveig Karlsen til.

Nyopprykkede Hønefoss BK innledet sesongen noe svakt, men etter den første seieren borte mot Frigg i 4. serierunde er faktisk laget fra Ringerike ubeseiret i årets sesong.  Hønefoss kommer til LSK-hallen etter en imponerende 3-2 seier hjemme mot Kolbotn2 i forrige serierunde.

Hønefoss består stort sett av lokale spillere. Julie Simonsen Solberg og Silje Bekkåsen Nyhagen har begge en fortid i Øvrevoll Hosle, men det er en spiller vi kjenner veldig godt til. Ingrid Kjensberg Nordby som spilte for LSK Kvinner i perioden 2013 tom 2016.


Mandag 26. juni: LSK Kvinner2 – Hønefoss BK, LSK-hallen kl. 20:00


Vis alle nyheter