Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget ønsker å avslutte med stil

  09.10.2017 Kl. 23:00  
(Rekruttlaget ønsker å avslutte sesongen med stil selv om de har lite å spille for i den siste seriekampen hjemme mot Kongsvinger. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)  

LSK Kvinners rekruttlag avslutter sesongen med hjemmekamp mot Kongsvinger 2.

Onsdag kveld avslutter rekruttlaget sesongen med hjemmekampen mot Kongsvinger 2. En kamp hvor LSK-jentene har lite å spille for. Uansett resultat mot Kongsvinger vil rekruttlaget havne på andreplass i årets 2. divisjon avdeling 1. Forrige ukes tap mot henholdsvis Sarpsborg og Hønefoss avgjorde hele seriemesterskapet. Hønefoss vinner avdelingen og får muligheten til å rykke opp til 1. divisjon gjennom kvalifiseringsspill. I LSK-leiren er man derfor mest opptatt av å få til en verdig avslutning på sesongen.

- Vi ønsker å avslutte sesongen med stil. Etter to tunge tap ønsker vi å sette et verdig punktum på denne sesongen med å ta alle tre poengene i den siste kampen. Vi håper at jentene vil slippe seg løs og skape en god fotballkamp, gjerne lage en festforestilling i serieavslutninga. Det hadde vært fint om vi kunne gi hverandre dette i gave før vi tar en kort vinterpause,  forteller hovedtrener Ranveig Karlsen.

Kongsvinger på sin side ligger særdeles utsatt til på tabellen og står i fare for å rykke ned om de går poengløse av banen onsdag kveld. Med tap eller uavgjort for KIL kan Hallingdal gå forbi glomdølene. 

Onsdag 11. oktober: LSK Kvinner 2 - Kongsvinger 2, LSK-hallen kl. 18:45.

Vis alle nyheter