Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Ny duell mot Raufoss

  24.09.2017 Kl. 18:19  
(Ny duell mot Raufoss for Jenny Nysæther Gulbrandsen og rekruttjentene i morgen kveld. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Rekruttlaget spiller i morgen seriekamp borte mot Raufoss.

- En ny, tøff utfordring venter oss i morgen kveld. Raufoss på bortebane er ingen enkel oppgave, men vi skal gi gass fra første sekund og stå på hele kampen i gjennom, forteller Iris Björk Eysteinsdottir, som leder laget i Ranveig Karlsens fravær. Ranveig er opptatt med J16-landslagets EM-kvalifisering i Ungarn.

- Raufoss er sikkert revansjesugne etter tapet mot Stabæk på hjemmebane i forrige serierunde og vil sette oss under press. men vi har også ganske mye å bevise etter poengtapet mot Skeid. Vi ønsker å gi Hønefoss kamp om serietittelen og for å være med helt inn trenger vi et godt resultat mot Raufoss, legger Iris til. Hønefoss vant hele 7-0 mot Lunner i deres hjemmekamp søndag ettermiddag og befestet sin posisjon som serieleder.

- Vi håper ingenting er avgjort før vi møter Hønefoss på bortebane 5. oktober. Vi skal i alle fall gjøre vårt beste for å sikre en ren seriefinale tidlig i oktober, avslutter Iris Björk Eysteinsdottir.  

LSK Kvinner har i flere sammenhenger denne sesongen målt krefter med jentene fra Vestre Toten og har kommet godt fra det. I mars spilte vi uavgjort 3-3 i treningskampen borte mot Raufoss etter to mål av Isabell Bachor og ett mål av Mia Authen. I mai vant J19-laget hele 6-0 i NM-kampen hjemme i LSK-hallen. I en kamp hvor Maiken Bjørndalen scoret et ekte hattrick, de øvrige målene av Josephine Monteiro, Emilie Woldvik og Camilla Lindahl. En måned senere var det duket for en ny storseier, da rekruttlaget vant 6-1 i seriekampen på hjemmebane. To mål hver av Synne Skinnes Hansen og Maiken Bjørndalen, samt ett mål av Emilie Woldvik og Camilla Lindahl sørget for tre viktige poeng til LSK Kvinner.

I morgen får Iris med seg Lene Lauve, Ingrid Kvernvolden og Emilie Woldvik fra A-laget. Ta gjerne turen til Raufoss og støtt Mini- Birdsa.

Mandag 25. september: Raufoss - LSK Kvinner 2, kl. !9:30 på NAMMO stadion.Vis alle nyheter