Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget møter Kongsvinger2

  18.03.2017 Kl. 12:21  
(Ny treningskamp for rekruttlaget i morgen. Det blir en ny duell med "divisjonskollegaen" Kongsvinger2. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

Rekruttlaget spiller i morgen treningskamp borte mot Kongsvinger2.

I forrige treningskamp mot Raufoss kunne Ranveig Karlsen og hennes trenerteam mønstre et meget slagkraftig lag. Denne gangen stiller rekruttlaget med en svært redusert tropp. Fraværslisten er lang som et vondt år.  Camilla Lindahl og Hanne Evensen er opptatt med spill for kretslaget. Amalie Høgberget har meldt forfall grunnet jobb. Aud Helene Mathisen og Josephine Monteiro sliter begge med småskader og spares. Silje Hansen og Sheina Murugesapilla er ute med langtidsskader.

Rekruttlaget kan heller ikke forvente hjelp fra A-laget. LSK Kvinner forbereder seg til oppgjørene i Sverige, møter Linköping og Örebro på bortebane, og kommer mandag til å spille en intern treningskamp for å drille egne formasjoner. Derimot får rekruttlaget med seg to av sine hospitanter. Noe som faktisk redder dagen - og treningskampen mot Kongsvinger. Ull/Kisas Thale Listerud og Åste Aasdalen Sundby har begge fått tillatelse til å spille for LSK Kvinners rekruttlag i morgen.

- Vi er veldig takknemlige overfor Ull/Kisa som lar Thale og Åste få lov til å være med oss i morgen og spille mot Kongsvinger. Veldig sporty gjort, uttaler Ranveig Karlsen som setter stor pris på samarbeidet med Ull/Kisa.
- Begge spillerne har hospitert hos oss og gjort sine saker meget bra. Noe jeg mener er til fordel for begge klubbene. Vi får flere gode spillere på våre treninger og hospitantene får referanser på et høyere nivå, legger hun til.

Søndag 19. mars. Kongsvinger2 - LSK Kvinner2, kl. 11:00 i Kongsvingerhallen.


Vis alle nyheter