Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Marita inn i trenerteamet

  23.11.2017 Kl. 19:50  
(Ny jubeldag på LSK-brakka. Marita Skammelsrud Lund (t.v)  ønskes velkommen tilbake av rekruttlagets hovedtrener Ranveig Karlsen Foto: Jørgen Knutsen)

Marita Skammelsrud Lund er tilbake i LSK Kvinner og blir neste sesong en del av rekruttlagets trenerteam.

Hvem trenger "Black Friday"? Her er årets beste gave til alle som er glade i LSK Kvinner.  Vår tidligere lagkaptein, nestor og forsvarsbauta Marita Skammelsrud Lund er tilbake i klubben og vil neste sesong være en del av trenerteamet til rekruttlaget. 

- Det er helt utrolig. Rett og slett fantastisk. Jeg kan trygt si at nyheten ble tatt imot med stor glede i spillergruppa, da vi presenterte Marita som vår nye assistenttrener for neste sesong. Tror neppe jeg har blitt møtt med et større "WOW" på et spillermøte tidligere. Vi gleder oss stort til å få med Marita på laget, uttalte hovedtrener Ranveig Karlsen. 

Marita Skammelsrud Lund er en av LSK Kvinners mest meritterte spillere noensinne med fire seriemesterskap og tre norgesmesterskap for klubben. Hun var også vår lagkaptein i perioden 2013 tom. 2016, og spilte 136 toppseriekamper for LSK Kvinner. I tillegg har hun 81 A-landskamper for Norge.

- Det er godt å være tilbake i LSK Kvinner. Det er her hjertet mitt ligger, fortalte Marita, som gleder seg til å jobbe med klubbens unge og talentfulle spillere.

- Jeg håper og tror jeg kan dra nytte av min lange spillerkarriere og knytte den opp mot trenerjobben for rekruttlaget. Jeg vet jo litt om hva som skal til for å bli en toppseriespiller og ikke minst kan jeg bidra til at rekruttlaget får fokus og kanskje en enda bedre struktur på det defensive spillet. Jeg tar også med meg min erfaring og kompetanse som fysioterapeut og vil kunne hjelpe til med kondisjonstrening og fysisk utholdenhet, la Marita til, som ikke har vært helt borte fra kunstgresset selv om fotballskoa ble lagt på hylla etter forrige sesong.

- Jeg har konsentrert meg mye om min sivile jobb, men har ikke klart å slippe fotballen helt. Savnet ble rett og slett for stort. Så jeg har hjulpet til på akademiet til Rælingen Fotballklubb, og tar gjerne med at jeg fikk akkurat nok kamper, tre stykker,  til å ble kretsmester med "old-birds" (LSK Kvinner 3),  avsluttet Marita med et stort smil. 

Rekruttlagets trenerteam vil neste sesong være Ranveig Karlsen (hovedtrener), Marita Skammelsrud Lund (assistenttrener) og Tore Tollerud (keepertrener).Vis alle nyheter