Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget måler krefter mot Stabæk

  20.11.2017 Kl. 19:30  
(Josephine Monteiro og de andre rekruttjentene skal igjen "flexe" muskler og måle kreftene mot Stabæk. Foto: Jørgen Knutsen)

For fjerde gang i år skal rekruttlaget måle kreftene mot Stabæk. 

- Stabæk er en motstander som vi liker å spile mot. Ikke fordi det er lett, heller tvert imot.  Stabæk er et meget godt lag og en formidabel motstander. Et ballbesittende lag. Stabæk spiller langs bakken, er pasningssikre og kommer på hurtige overganger. Vi får virkelig målt kreftene våre, uttaler hovedtrener Ranveig Karlsen.

Rekruttlaget har møtt Stabæk tre ganger tidligere denne sesongen, og har i alle kampene vist at de kan matche bærumslaget.

Treningskamp 2. april. Stabæk - LSK Kvinner 7 - 7
Seriekamp 28. mai. LSK Kvinner - Stabæk 6 - 0
Seriekamp 12. september. Stabæk -  LSK Kvinner 1 - 2

På spørsmålet om verdien av å legge en treningskamp til sent i november er Ranveig tydelig i sitt svar.

- Stor verdi. Vi får mye tilbake. For oss blir dette en blanding av kartlegging og øving. Vi ønsker de neste månedene å kartlegge flere spillere som kan være interessante for oss. Til kampen mot Stabæk får vi trolig med oss tre spennende hospitanter som vi vil se nærmere på. I tillegg har vi allerede fått nye spillere i troppen som må drilles inn i vårt spillesystem, legger Ranveig til. 

- Vi bygger med andre ord for 2018-sesongen. Treningskampen mot Stabæk er et ledd i forberedelsene til NM-kvalifiseringen som kommer i månedsskiftet januar-februar, avslutter Ranveig Karlsen.

Tirsdag 21. november. Treningskamp. Stabæk 2  - LSK Kvinner 2, Nadderud Kunstgress kl. 18:45.
Vis alle nyheter