Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget i ny duell med Kongsvinger2

  03.05.2017 Kl. 00:05  
(I kveld blir det en ny duell med Kongsvinger2 for Emilie Woldvik og våre rekruttjenter. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

Rekruttlaget møter i kveld Kongsvinger2 på bortebane.

Det blir en ny duell med Kongsvinger2 for rekruttjentene våre i kveld. Denne gangen på Gjemselund stadion. Kampen var egentlig berammet til 30. juni og serierunde nummer 11, men har blitt flyttet fram for å unngå problemer med ferieavviklingen.

- Flere av klubbene opplevde i forrige sesong at det var vanskelig å stille lag etter at skolene hadde tatt sommerferie. Spillerne reiste naturlig nok på ferie eller lagene var opptatte med å spille cup og turneringer. Dette har vi tatt høyde for i år, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen som i kveld forventer å se langt bedre takter fra sine unge kanarifugler enn hva som ble prestert i forrige bortekamp mot Lunner.

- Vi må heve oss. Helt klart. Mot Lunner var vi langt under pari. Vi må få til et høyere tempo i pasningsspillet vårt. Utnytte kantene våre bedre, komme til innlegg og skape flere målsjanser. Jeg regner derfor med at det er en revansjelysten gjeng som vil vise seg fram på Gjemselund og trykke til fra start, legger Ranveig Karlsen til. Rekruttlaget får med seg Emilie Woldvik fra A-laget, men må klare seg uten Lena Aarbogh. Keeper Sheina Murugesapillai har kommet i gang med treningen igjen, men er uaktuell til denne kampen. Det er også langtidsskade Silje Hansen.    

Kongsvinger2 innledet sesongen med å tape 0-3 borte mot nykommer Hallingdal, men slo tilbake i helga og vant 1-0 hjemme mot Stabæk2.   

Onsdag 3. mai. Kongsvinger2 - LSK Kvinner2, Gjemselund Kunstgress kl. 20:30.

Vis alle nyheter