Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Hjemmekamp mot Skeid

  18.09.2017 Kl. 13:04  

(Andrea Myran Taugard med et drømmetreff i forrige serierunde, klarer hun gjenta bedriften i morgendagens hjemmekamp mot Skeid. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

 

Rekruttlaget spiller i morgen hjemmekamp mot Skeid på kunstgressbanen.

- Vi møter et Skeid-lag som er i ekstrem poengnød og som trolig kommer til å gå knallhardt ut og duellere om hver eneste ball. Vi, på vår side, må helt klart være fokuserte og ikke falle i den troen at poengene kommer av seg selv. Noe vi heller ikke kommer til å gjøre. Skeid vil ikke bli undervurdert i morgendagens kamp, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen.

- Med kun fem kamper igjen å spille i årets sesong blir det viktig for oss å holde fokuset på en kamp om gangen. Kampen om serietittelen får vi ta, når den kommer, men vi er i den gunstige situasjonen at vi kan avgjøre gullkampen helt på egen hånd. Det er derfor ytterst viktig at vi mobiliserer til kampen mot Skeid og ikke gir fra oss initiativet i avdelingen, avslutter Ranveig. 

Keeper Sheina Murugesapillai er tilbake etter å ha sonet karantene i forrige serierunde. Midtbanespiller Hedda Myran Taugard vil trolig også være tilbake etter en kort sykdomsperiode. Fra A-laget får Ranveig Karlsen og hennes trenerteam med seg Lene Lauve, Ryoko Takara, Marte Berget og Ingrid Kvernvolden.

Tirsdag 19. august: LSK Kvinner 2 - Skeid. Kunstgressbanen, Lillestrøm stadion kl. 18:30.


Vis alle nyheter