Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Hjemmekamp mot Raufoss

  12.06.2017 Kl. 18:01  

(Synne Skinnes Hansen er tilbake på fotballbanen igjen etter en periode med sykdom. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Rekruttlaget spiller i morgen hjemmekamp mot Raufoss.

En ny mulighet for LSK Kvinner2 til å befeste posisjonen som serieleder, da rekruttlaget i morgen møter Raufoss på hjemmebane. LSK Kvinner topper 2. divisjon avdeling 1 med 18 poeng på sine første 8 kamper. 

Raufoss har etter tapet mot Frigg i serieåpninga fått sving på sakene sine igjen og ligger trygt plassert på en 5. plass på tabellen. I forrige serierunde holdt de sågar en av seriefavorittene, Kolbotn2,  til uavgjort 1-1 hjemme på NAMMO stadion. Hovedtrener Ranveig Karlsen og hennes rekrutter vet at de i morgen står overfor en tøff oppgave. 

- Raufoss er en motstander vi kjenner ganske godt til nå . Vi spilte uavgjort 3-3 borte mot dem i en treningskamp i mars, mens J19-laget vårt vant hele 6-0 i cupkampen hjemme mot Raufoss for drøye tre uker siden. Det er et hardtarbeidende lag som er godt organisert. De kommer helt sikkert til å gi oss kamp helt inn til døra, forteller Ranveig Karlsen som innrømmer at hun ikke var helt fornøyd etter forrige bortekamp mot Skeid til tross for seier 5-3.

-  Vi må heve oss noen hakk i forhold til bortekampen mot Skeid. Vi var gode i 45 minutter, men på dette nivået holder ikke det. Vi må prestere i samtlige 90 minutter og det akter vi å gjøre i morgendagens kamp mot Raufoss, legger hun til.

Svært gledelig for alle i LSK Kvinner så er Synne Skinnes Hansen tilbake på fotballbanen igjen etter en lei bihulebetennelse. Synne blir med rekruttlaget i morgen. Det gjør også A-lagsspillerne Marte Berget, Lene Lauve og Emilie Woldvik. 

Tirsdag 13. juni: LSK Kvinner2 -  Raufoss. LSK-hallen kl. 19:00.
Vis alle nyheter