Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Hjemmekamp mot Lunner

  14.08.2017 Kl. 11:37  

(Med sin scoring berget Camilla Lindahl ett poeng mot Lunner i det første oppgjøret mot hadelendingene. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

I morgen spiller rekruttlaget seriekamp hjemme mot Lunner.

- Det er en heltent gjeng som gleder seg til å spille i LSK-hallen igjen. Tapet mot ØHIL i forrige serierunde er nå glemt. På hjemmebane skal vi finne tilbake til den godfølelsen vi hadde før sommerferien. Vi skal riste av oss skuffelsen og komme oss på offensiven, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen, som får tilbake  Hanne Evensen og Tonje Eikelid Søgård. Begge to sto over kampen i forrige serierunde.

Lunner ligger nederst på tabellen med kun ni poeng fra sine første 12 kamper. Likevel skal ikke hadelendingene undervurderes. Noe vi selv fikk erfare i våroppgjøret på Frøystad Kunstgress. I en skikkelig slitekamp berget Camilla Lindahl ett poeng med sin scoring midtveis i andre omgang.

Lunner som rykket opp til 2. divisjon før denne sesongen er en god miks av unge spillere og noen få veteraner med erfaring fra Toppserien. Blant veteranene finner vi Tonje Hansen Brook som har seriekamper både fra Team Strømmen og Kolbotn. Lunner har også Stina og Guro Næss Bergebegge har spilt for Amazon Grimstad.  

 

Tirsdag 15. august: LSK Kvinner 2 – Lunner FK, kl. 19:00 i LSK-hallenVis alle nyheter