Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Bortekamp mot Skeid

  05.06.2017 Kl. 15:28  

(Camilla Lindahl og de andre rekruttjentene spiller i morgen bortekamp mot Skeid. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


Rekruttlaget spiller i morgen seriekamp borte mot Skeid.

Nykommer Skeid har startet sesongen meget bra med et lagt som stort sett består av lokale spillere samt spillere som har gått gradene i naboklubbene Lyn og Vålerenga. Oslo-laget har sikret seg 10 poeng på sine første 6 kamper og ligger foreløpig trygt plassert på en 6. plass i 2. divisjon avdeling 1, men gikk på en lei smell, da de i forrige serierunde tapte hele 1-6 borte mot Kolbotn2. 

For Ranveig Karlsen og hennes rekruttlaget handler det om å forsvare tabelledelsen etter å ha valset over Stabæk hjemme i LSK-hallen.

- Vi er nå i førersetet og ønsker selvfølgelig å bli på toppen av tabellen så lenge som mulig, men ingenting kommer av seg selv. Vi forventer en tøff kamp mot en motstander som vil selge seg dyrt hjemme på eget gress, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen som rapporterer om god stemning i laget.

- Lagmoralen er høy. Vi har brukt de siste treningene blant til kampanalyse og ute på treningsfeltet har vi terpet på detaljer som kan gjøre oss endre bedre, avslutter Ranveig Karlsen som denne gangen får med seg Ingrid Kvernvolden og Emilie Woldvik fra A-laget.

 

Tirsdag 6. juni. Skeid – LSK Kvinner2. Nordre Åsen kunstgress kl. 18:30.


Vis alle nyheter