Share/Save/Bookmark

Rekrutt valset over Brumunddal

  20.05.2015 Kl. 17:49  
I fortet hjemme i LSK-hallen har jentene foreløpig ikke tapt fotballkamper denne sesongen, ei heller denne kvelden. En meget god første omgang la et godt grunnlag for seier og tre poeng. I de første par minuttene var det litt rusk i maskineriet, men derifra og ut omgangen fremviste jentene veldig fin fotball. Vending av spill, bra balltempo, mange fine bevegelser, kombinasjoner og løp, dette var gøy å se på.


Allerede etter 9 minutter fikk laget lønn for strevet, ved at Celine K.Pettersen spilte gjennom Naomi Griffin som satte ballen sikkert i mål.  Samme Naomi Griffin doblet ledelsen etter ytterligere ni minutter, denne gangen etter gjennomspill fra Sophie R.Haug. Brumunddal fikk til lite eget spill og hjemmelaget fortsatte å styre kampen. Et kvarter før pause dro Sophie R.Haug av et kanonskudd fra ca. 22 meter rett i kassa, perfekt! Defensivt var det god kontroll og de aller fleste første–og andreballer ble vunnet av de gule og sorte. I tillegg hadde Åshild Limstrand gode igangsettinger fra sin keeperplass gjennom hele kampen.

De første ti minuttene av andre omgang var jentene mer stillestående og slapp seg ned i tempo. Brumunddal scoret også et mål i åpningsminuttene og øynet muligens håp om opphenting. Det skulle vise seg å bli vanskelig for hedmarkingene. Emilia Ruud tok tak etter 14 minutter, spilte seg fri og dundret ballen i mål fra 18 meter, strålende! To minutter senere spilte Naomi Griffin til Celine K.Pettersen som kom på tredjebevegelsen og plasserte ballen sikkert til høyre for keeper. Neste målscorer skulle vise seg å bli Sophie Haug som satte en corner i kassa slått av Emilie R.Closs. Det skulle gå bare et minutt eller to til før Naomi Griffin igjen var frampå og fastsatte sluttresultatet til 7-1, en scoring som kom etter klabb og babb i feltet. Tonje Søgård var nest sist på denne.

En bra kveld for Naomi Griffin som i tillegg er tatt ut på sin første landslagssamling, vel fortjent og gratulerer til henne! Hele laget fremsto som svært solide i kveld og alle har grunn til å være godt fornøyd med egen innsats, mange hakk opp fra oppgjøret mot Kolbotn for en uke siden!


Naomi Griffin som scoret tre mål, hadde en assist og er tatt ut på sin første landslagssamling (j-15).

FOTO: LSK Kvinner


Vis alle nyheter