Share/Save/Bookmark

Rekkruttlaget møter Lunner FK

  26.04.2017 Kl. 15:17  

 

(To kamper på bare tre dager for Camilla Lindahl og rekruttlaget som i morgen kveld møter Lunner FK på bortebane. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Ny seriekamp for rekruttlaget som i morgen møter Lunner på bortebane.

Hektisk uke for rekruttlaget som i morgen kveld spiller sin andre seriekamp på bare tre dager. LSK Kvinner2 fikk en drømmestart på sesongen, da de vant hele 5-1 i serieåpninga hjemme mot Øvrevoll Holse 2. I morgen venter nykommer Lunner FK på bortebane. Lunner vant i fjor sin avdeling i 3. divisjon, fire poeng foran Brumunddal.  Lunner består hovedsakelig av lokale spillere, men noen navn kjenner vi igjen. Tonje Hansen Boork, tidligere Kolbotn og Team Strømmen, er fortsatt «going strong» og spiller for hadelendingene. Det samme gjør de tidligere Amazon-spillerne Guro og Stina Næss Berge.

- Jeg må innrømme at jeg ikke vet all verden om Lunner, men som nyopprykket lag forventer jeg at de kommer til å vise stor entusiasme og pågangsmot i sine første kamper i 2. divisjon. Et lag som kommer til å krige knallhardt og prøve å få oss ut av rytmen, uttaler Ranveig Karlsen som denne gangen må klare seg uten særlig støtte fra A-laget.

- Her og nå ser det ut som det bare er Emilie Woldvik som blir med oss til Roa og Hadeland, men målsettingen er likevel klar. Vi skal prøve å gjenskape det gode spillet vi viste i serieåpninga mot ØHIL, avslutter hovedtrener Ranveig Karlsen.


Torsdag 27. april. Lunner FK – LSK Kvinner2, Frøystad Kunstgress kl. 19:30.


Vis alle nyheter