Share/Save/Bookmark

Ransforsøk på DNB stadion avverget i siste liten

  22.09.2015 Kl. 13:51  
Dette var en underholdende kamp som inneholdt det meste. Det manglet ikke på sjanser, fint pasningsspill og høyt tempo. LSK Kvinner 2 hadde overtaket i 75 minutter. De siste 15 raknet det, men da Victoria Ludvigsen scoret i det 94. minutt kunne bortelaget slippe jubelen løs. Det hadde vært et ran hvis noen av poengene ble igjen i Bærum denne kjølige høstkvelden. Seier 2 -3 og med tre svært viktige nye poeng på konto er fortsatt andreplassen innen rekkevidde. Det var to godt besatte lag som møttes til kamp om å sikre seg poengene to runder før serieslutt. De gule og sorte gikk i krigen og tok tidlig styringen i kampen. Midtbanen jobbet godt, var først på ballen og satte opp kanter og spisser. Med litt mer presisjon ville ledelsen vært større enn med ett mål til pause, for det manglet ikke på sjanser. Hele forsvaret hadde god kontroll de første 45, denne gangen med Emilie Stordal og Mimmi Löfwenius som stoppere. De slo gode krossere over på kantene som Kittilsen, Ludvigsen og Svestad omskapte til farligheter foran motstanderens mål, uten at det resulterte i scoringer. Målet sørget Victoria Ludvigsen for å sette i det 35.minutt, et langskudd som keeper var borti, men ikke klarte å avverge.

I andre omgang svingte LSK Kvinner 2 i prestasjon. I første halvdel av omgangen spilte laget seg frem til sjanse på sjanse, og dette betalte seg med en ny scoring til de kanarigule åtte minutter ut i omgangen. Hurtigtoget fra Grong, Ingunn Svestad, kjørte et raid ned til dødlinjen fra sin høyre kantposisjon, slo inn til Ingrid K. Nordbø som sikkert kunne sette ballen i åpent mål. På dette tidspunktet virket seieren ganske trygg, selv om ØHIL var giftige på sine løp i bakrom med hurtige, sterke angrepsspillere.  Da hjemmelaget klarte å redusere etter noe som må sies å være en gavepakke, fikk ØHIL «blod på tann» og skrudde opp tempoet. De siste 15-20 minuttene ble mer spennende for de som holdt med LSK kvinner, enn noen hadde godt av. I det 87. minutt setter ØHILs venstre kant inn nok et mål, et mål som ikke skulle blitt godkjent. I denne situasjonen ble keeper Nora Gjøen skadet og måtte forlate banen. Da ytterligere to LSK spillere måtte gi seg for kvelden, ble det litt hektisk på sidelinjen. Det kom inn gode erstattere som alle jobbet godt for å sikre poeng. Victoria Ludvigsen ble kveldens redningskvinne som satte et kjempeskudd til side for keeper i det 94. minutt. Lykkefølelsen var overveldende.

Gratulerer til alle med en sterk og veldig fortjent seier på bortebane. Nå venter Skeid hjemme og Raufoss borte før alle poengene kan telles opp og medaljene deles ut.

Tekst: Kari Hovde


Vis alle nyheter