Share/Save/Bookmark

PresseAKKREDITERING

Vi ønsker hele tiden å heve standarden på det vi gjør, og etter fjorårets sesong med til tider mye publikum i hallen ser vi at rutinene vedrørende akkreditering bør være elektronisk. Så akkurat som i Eliteserien må du nå også hos LSK Kvinner melde din ankomst elektronisk. Akkreditering henter du ved å gå til høyre i det du kommer inn i LSK- hallen. På enden av kortveggen er det utdeling av akkreditering og presse/fotovest.


Klikk på her for søknad om akkreditering
FOTO
Fotografer kan oppholde seg i fotosonen bak begge mål og opp til hjørnet av 16-meteren på begge sider av banen. Det er ikke anledning til å bevege seg mellom fotosonene underveis i kampen, ref, reglement fra NFF. Rettighetshaver NRK har rettigheter i Toppserien og alltid fortrinn på intervjuobjekter både før og etter kampene. I cupen og Europacupen gjelder samme prinsipp mot rettighetshaver.

PARKERING
Det er rikelig med parkering ved Skedsmohallen som ligger nært inntil LSK-hallen. Parkeringen er gratis.

BILDER
All bruk av bilder fra LSK Kvinners nettside er strengt forbudt uten tillatelse. Ta kontakt med Kristine Skuland Nilsen angående bruk av bilder. Mobiltelefon: 469 35 199 eller 922 78 948 . E-postadresse: kristine@lsk-kvinner.no