Share/Save/Bookmark

Poengdeling. Vi fortjente ikke noe mer.

  22.04.2017 Kl. 17:07  
(Ny scoring for Ingrid Kvernvolden i kampen mot Arna Bjørnar. Hennes andre seriemål for LSK Kvinner. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Uavgjort og poengdeling i bortekampen mot Arna-Bjørnar.

- Vi prøvde så godt vi kunne og hadde kanskje både et lite spilleovertak og de største sjansene, men i dag fortjente vi ikke noe mer. Poengdeling mot et hardtarbeidende Arna-Bjørnar på bortebane var helt greit, uttalte hovedtrener Hege Riise som innrømmet at LSK Kvinner ikke kom opp på det samme nivået som laget viste i hjemmekampen mot Klepp.
- I dag manglet vi både rytme og flyt i spillet vårt. Arna-Bjørnar var flinke til å stenge av rom, kom opp i press på vår ballfører og gjorde arbeidsforholdene akkurat så vanskelig som vi hadde forventet på forhånd. Det ble rett og slett en slitekamp, men vi henger absolutt ikke med hodet selv om vi bare fikk med oss ett poeng i denne kampen. Vi kjempet hardt og ga det vi hadde i dag, men med så mange nye spillere i troppen må vi forvente at vi svinger i prestasjonene i begynnelsen av sesongen. I dag holdt det dessverre bare til uavgjort, la Hege Riise til.

Det ble en jevn, tett og særdeles sjansefattig seriekamp i Arna Idrettspark. Ingen kamp for den nøytrale tilskuer som ønsket seg underholdning. En "sluggerkamp" hvor lagene rett og slett ikke klarte å følge opp den morsomme og positive innledningen. Hjemmelaget tok tidlig ledelsen, da et frispark ble curlet inn mot vårt mål. På bakerste stolpe kom Ingrid Stenevik løpende og skled ballen over målstreken. LSK Kvinner svarte bare minutter senere, da Ingrid Kvernvolden med et lykketreff av et hodestøt satte en corner fra Guro Reiten i mål. Etter disse intense åpningsminuttene falt tempoet i kampen betraktelig. LSK prøvde å være aggressive i sitt press, men ble kunne løpende i mellom og jaget ball. Slikt koster krefter. I tillegg florerte feilpasningene ute på banen, eller enda verre - når pasningen først kom fram til en medspiller, ble mulighetene til en god overgang sløst bort med et dårlig førstetouch. Etter en halvtime fikk Ingrid Moe Wold stå merkelig alene i feltet etter en corner, men ballen kom nok overraskende på vår lagkaptein som satte den dessverre på feil side av stolpen. Fem minutter senere satte Guro Reiten et frispark like over tverrliggeren fra en god posisjon. Like før pause tråklet Synne Skinnes Hansen seg forbi de fleste av forsvarerne før hun ble lagt i bakken. LSK-spillerne skrek på straffespark, men dommeren vinket spillet videre. Vanskelig situasjon å avgjøre ut i fra TV-bildene, men det ser ut som om dommerens avgjørelse var korrekt.

LSK Kvinner åpnet andre omgang på en langt mer positiv måte og prøvde å få i gang lagmaskinen igjen. Særlig Anja Sønstevold kom på mange gode offensive løp fra sin backposisjon på venstrekanten. Ofte kom hun seg helt ned til dødlinja, men manglet det siste gode innlegget for at angrepet skulle bli en reell trussel foran Arna-Bjørnar sitt mål. Omgangens største sjanse tilfalt likevel vår midtstopper Anna Westerlund i det 53. spilleminutt. Et perfekt slått frispark fra Guro Reiten havnet hos vår finske forsvarskjempe som dundret til fra knappe fem meter, men hjemmelagets keeper Alyssa Giannetti var med på notene og leverte dagens beste redning med en benparade. 

LSK Kvinner satte innpå både Silje Blakstad og Marte Berget i håp om å skape enda mer trykk og fart framover på banen, men det var Arna-Bjørnar som avsluttet kampen med de to største sjansene. Cecilie Fiskerstrand gjorde en fremragende inngripen, da en av hjemmelagets spillere kom helt alene med henne knappe fem minutter før slutt. Fiskerstrand rykket ut og fikk ballen i kroppen. Forsvaret renset bort returen. To minutter senere ble Fiskerstrand igjen satt på prøve, da hun fikk slått et godt langskudd til side for mål og ut til corner.

Kampfakta, 2. serierunde.

Arna Idrettspark. Arna-Bjørnar - LSK Kvinner  1-1 (1-1)

Mål:

1-0 Ingrid Østervold Stenevik (3.’)

1-1 Ingrid Kvernvolden (12.’)

Gult Kort:

Ingrid Marie Spord (22.)’, LSK Kvinner.

Karoline Haugland (35.’), Arna-Bjørnar.

Guro Reiten (51.’), LSK Kvinner.

Amalie Vevle Eikeland (65.’)

Dommer: Marit Buhaug Folstad, Buvik IL.

Arna-Bjørnar (4-2-3-1): Alyssa Giannetti – Helene Lokøy Gloppen. Ingrid Østervold Stenevik, Elise Isolde Stenevik, Cecilie Redisch Kvamme -  Karoline Heimvik Haugland, Lisa Fjeldstad Naalsund – Amalie Vevle Eikeland, Ine Marie Thoresen Wedaa (Rikke Nygard fra 65.), Ingrid Altermark (Josee Nahi fra 56.) - Emilie Nautnes (Maria Dybwad Brochmann fra 82.).

LSK Kvinner (4-2-3-1): Cecilie Fiskerstrand -  Ingrid Moe Wold, Ida Fjordbakk, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Ingrid Marie Spord, Isabell Bachor -  Synne Skinnes Hansen (Marte Berget fra 85.), Guro Reiten, Ingrid Kvernvolden (Silje Blakstad fra 73.) – Sophie Haug.


Vis alle nyheter