Share/Save/Bookmark

På vei til Telenor

  04.08.2015 Kl. 21:21  
Det var bunn mot topp i dag og det viste seg. LSK Kvinner vant enkelt 4-0. Det første målet kom etter innlegg fra Marit Sandvei. Anja Sønstevold gikk opp og stanget ballen i mål. LSK Kvinner gikk til pause med 1-0 ledelse etter å ha hatt det meste av banespillet og et godt trykk foran mål. Amazon hadde en liten periode midtveis i omgangen hvor laget spilte godt og kom til to-tre gode sjanser uten å få uttelling. Silje Blakstad var god for hjemmelaget i første omgang.

Andre omgang var spilt i 5 minutter da LSK Kvinner gikk opp til 2-0. Emilie Haavi spiller glitrende gjennom Marte Berget som runder keeper elegant og setter ballen enkelt i mål. Marte Berget gjorde en god kamp i dag. Hun jobbet kontinuerlig og skapte mange sjanser. Med marginene på sin side kunne hun har scoret to mål til. Fem minutter senere runder Emilie Haavi sin back og skyter, men keeper redder. Haavi kjemper til seg returen og setter ballen i mål. Kampen siste mål ble satt inn av Ingrid Moe Wold. Målet kommer etter en fin vending fra venstre kant. Moe Wold får stå alene på høyre å scorer kontant.

Marte Berget
Dette var en kamp vi dominerte helt. Vi kjørte på fra start og kunne godt ledet med 3 mål etter de første 15 minuttene. Det var en tøff og våt bane, men vi gikk i krigen med bedre innstilling enn på lenge. Uttellingen kunne selvfølgelig vært bedre før pause, men så løsnet det heldigvis i andre omgang. Det å score er selvsagt deilig! Og for min egen del syntes jeg det stemmer bedre og bedre for hver kamp. Løpene sitter bedre og målet er et resultat av godt samspill med Emilie. Jeg skulle selvsagt ha puttet et mål til, men alt i alt en godkjent cupdebut! Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen og jeg tipper Stabæk skjelver i buksene bare de tenker på kommende helg.

Klikk her for kampfakta!

Monica Knudsen

Vis alle nyheter