Share/Save/Bookmark

På rett vei

  05.05.2015 Kl. 18:15  
Kampen ble en meget våt affære på Lyn sin hjemmebane Kringsjå. Som alltid var Kanari- Fansen syngende tilstede. Lyn viste seg frem etter ganske kort tid og det kunne endt med ledelse for hjemmelaget. Men den gang ei. Spillmessig holdt de greit følge til vi ledet 2-0. Det første målet kom i kampens 30.minutt. Isabell Herlovsen legger vakkert inn til Ingrid Moe Wold som kontant setter ballen i mål bak Lyn sin keeper. Vårt andre mål står Isabell Herlovsen for og vi går til pause med 0-2.

2.omgang er spilt i 5 minutter da vi får frispark på ca 23 meter. Sherida Spitse sender avgårde et skudd som keeper må gi retur på. Vi har 3 spillere som går etter returen og det er Anna Westerlund som får æren av å sette ballen i mål. Vi viser en sterk vilje til å ville score mål. Vi leder da 0-3. I kampens 60.minutt får Sherida Spitse plukke ned ballen helt umarkert og sender ballen rett i venstre kryss. Et vakkert mål som fører oss opp i 0-4. Det går 23 minutter før vi scorer kampens neste mål. Denne gang ved Marit Sandvei. Ballen slåes i tverrliggeren. Marit Sandvei er på returen og setter den i mål. Kampen siste mål starter med at Victoria Ludvigsen slår en pen corner. Anja Sønstevold står helt umarkert og header ballen kontant i mål. Vi vinner med det 0-6 og er videre i NM. Vi takker Lyn for kampen og ønsker de lykke til videre i sesongen.


Disse startet dagens kamp for LSK Kvinner
Nora Neset Gjøen-Ingrid Moe Wold,Anna Westerlund, Mandy van den Berg, Marit Sandvei- Sherida Spitse (85 min Therese Eide Ottesen), Anja Sønstevold- Victoria Ludvigsen,Celine K. Pettersen, Mimmi Löfwenius (78 min Ingunn S.Svestad)- Isabell Herlovsen (76 min sina Elise Tosterud)


Hør hva Monica Knudsen sier om kampen

Vis alle nyheter