Share/Save/Bookmark

Oslo vest neste stoppested

  11.05.2015 Kl. 17:03  
Tirsdag 12.mai kl 19.00 møter vi Røa borte på Røabanen i Toppseriens 7.runde. LSK Kvinner går for 3 nye poeng.

Les om Røa og hva Monica Knudsen, Emilie B. Haavi, Marita Skammelsrud Lund og LSK Kvinner sin sisteskanse tenker om kampen.
Røa har foran sesongen 2015 gjort noen endringer i sin stall. Tre spillere har kommet til og to har forlatt klubben. Resultatet er at Røa er den klubben som har foretatt færrest endringer i sin stall. På trener siden har de gjort endringer på assistentsiden, og som før er det Geir Nordby som er hovedtrener.

Røa ligger i skrivende stund på 6.plass på tabellen med 9 poeng. De vant sin to første seriekamper- Amazon Grimstad (3-2), VIF (0-1). Så fulgte de opp med uavgjort mot Arna- Bjørnar (0-0). I Toppseriens 3.runde tapte de mot Trondheims- Ørrn (3-1) før de igjen spilte uavgjort mot Kolbotn (1-1). I den siste spilte serierunde møtte de Stabæk borte på Nadderud. Den kampen endte 2-2. Røa har en målforskjell på 8-8. Gunhild Kvaalen Herregård er Røa sin toppscorer med 2 mål så langt i sesongen.
Begge målene har kommet på frispark.


Monica Knudsen
Etter en herlig opplevelser mot Klepp må vi raskt sikte oss inn mot ny kamp som kommer allerede tirsdag. Denne gangen er det Røa som er utfordrer. Et lag vi kjenner godt, og har møtt et utall ganger til harde slag både i cup og serie. Røa har også denne sesongen er slagkraftig mannskap. De har gode resultater å vise til i sesongstarten, senest med 2-2 mot Stabæk på Nadderud. Som alltid gleder vi oss til kamp; Birdsa stiller godt forberedt og skal kjempe hardt for tre nye poeng.

Marita Skammelsrud Lund
Kampene kommer tett for tiden, og allerede på tirsdag møter vi Røa på Røabanen. Kampen i fjor endte 3-3, noe vi ønsker å revansjere i år. Røa er et hardtarbeidende lag som er vanskelig å møte, og de fikk et sterkt resultat borte mot Stabæk i forrige serierunde. Vi følte endelig at spillet vårt løsnet mot Klepp i forrige seriekamp, og vi tar med oss masse selvtillit inn mot neste kamp. Men det gjelder å nullstille raskt og ha fullt fokus inn mot tirsdagens kamp. Det blir en tøff kamp, med mange dueller, og det gjelder å være klare for å gå i krigen når dommeren blåser i fløyta. Kanarifansen har satt opp buss til kampen, og vi håper så mange som mulig blir med og heier oss frem til seier. Birdsa er klare for kamp, er du?

Emilie B. Haavi
Røa er tt lag vi har slitt litt med de siste sesongene. Jeg vet at alle jentene er gira på nok en 3-poenger, og fortsette den gode trenden fra lørdagens 7-0 seier over Klepp. Røa tok et sterkt poeng borte mot Stabæk, så dette blir en skikkelig tøff kamp. Vi skal stille godt forberedt og restituert, og håper så mange så mulig tar turen til Røabanen. Vi gledes oss!


LSK Kvinner sin keeper Guðbjörg Gunnarsdóttir satte under kampen mot Klepp IL klubbrekord i antall kamper uten baklengs mål.
- Selvfølglig er det kjempe gøy. Jeg har aldri satt noen rekord i min karriere i en tidligere klubb. Men denne rekorden er ikke bare min. Den er hele laget og trenerne sin rekord også. Vi har hatt mye fokus på organisering bakover og det å tette eget mål. Jeg er bare sistemann bak et fantastisk lag som jobber steinhardt for hverandre og det er kjempe gøy å lykkes med dette sammen.
Det skal bli spennende å møte Røa. De fikk med seg et bra resultat på bortebane mot Stabæk og virker som et lag som er bra organisert. Dde er sterke hjemme og det gjelder for oss å spille kompakt i forsvar og fortsette vårt fantastiske angrepsspill. Jeg syntes absolutt vi er et bedre lag enn Røa, men vi må bevise det i hver kamp.


Røa på sin side mobiliserer sterkt frem mot kampen mot LSK Kvinner. De har et mål om å fylle tribunen med 500 tilskuere.
Klarer de dette? Kanari- Fansen har satt opp buss, og LSK Kvinner skal gjøre sitt med å bidra. Har du ikke kjøpt bussbillett er det ikke for sent å bli med. Bussen har avreise fra Lillestrøm bussterminal kl 17.30. Møt opp om du ønsker å være med bussen for du kan kjøpe billett ved avgang.


Det forventes at Røa stiller med følgende lag
Silje Vesterbekkmo – Nora Byom-Nilssen, Hedda Strand Gardsjord, Gunhild Kvaalen Herregården, Isabel Bårdsgjære – Elen Botten, Alma Botten, Marita Holmen Iversen – Vilde Hasund, Synne Skinnes Hansen og Sofie Skjelstad Jensen.Vis alle nyheter