Share/Save/Bookmark

OBOS drømmedag der LSK Kvinner deltok med 3 spillere

  19.06.2015 Kl. 18:07  
Det var en gjeng spente ungdommer som ankom Åråsen, inkludert 3 LSK Kvinner jenter. Vi skulle til Ullevål for å være med på OBOS sin drømmedag. Dagen startet med busstur med quiz og noen ny smurte bagetter. Da vi ankom Ullevål fikk vi en guidet rundtur på anlegget. Her fikk vi høre mye om landslagshistorien, prøvesitte både benken til spillerne og kongetribunen.

Et av dagens høydepunkt var definitivt Zipline. Det var kun de 10 beste på quizen som fikk prøve, og fornøyde gikk vi opp til taket av Ullevål. Tanken på at det var hele 60 meter ned og at vi skulle henge i en snor gjorde at høydeskrekken kom sakte, men sikkert sigende på. I sekundet jeg skulle kaste meg ut fra stadiontaket, angret jeg på at vi gjorde det så bra på spørsmålene, men turen var ikke til å angre på i ettertid! Dette er en opplevelse jeg kommer til å huske lenge!

Etter å ha hengt høyt over Ullevål var det foredrag som stod på planen. I VIP-losjen holdt Astrid Urenholdt Jacobsen, Dan Eggen og OBOS inspirerende foredrag. I losjen ble vi servert en tre retters middag, og ble bedre kjent med de andre ungdommene fra Akershus.

Etter vi hadde ladet opp med en video fra kvinnelandslaget, var vi ladet for kamp. Det ble målløst på stadion mellom Norge og Aserbajdsjan, og jeg tørr vel å innrømme at dagen var mer spennende enn selve kampen. Likevel hadde jeg en super dag, med opplevelser jeg vil ta med meg videre.

De som var med fra LSK Kvinner var Tonje Søgård, Silje Kittilsen og Ingunn Staldvik Svestad.

Tekst og foto: Silje Kittilsen


Vis alle nyheter