Share/Save/Bookmark

Nytt talent til J19

  10.03.2017 Kl. 19:21  
(Hovedtrener Ranveig Karlsen ønsker Hanne Evensen hjertelig velkommen til LSK Kvinner. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).


J19 henter Hanne Evensen fra Lillestrøm Sportsklubb.

J19 henter et nytt talent fra Lillestrøm Sportsklubb. Denne gangen er det Hanne Evensen som går den korte veien fra LSK til LSK Kvinner

- Først må jeg benytte anledningen til å berømme samarbeidet med Lillestrøm Sportsklubb. Vi har en meget god og åpen dialog hvor vi utveksler informasjon om talentene i vårt nærmiljø. Et synlig bevis på det er at Hanne Evensen blir den femte spilleren vi har hentet fra Åråsen på ganske kort tid, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen. Camilla Lindahl, Synne Gulbrandsen, Jenny Gulbrandsen og Silje Hansen har alle tidligere gått fra LSK til LSK Kvinner.

Ranveig Karlsen er full av lovord om sin nye spiller som også har en fortid i Strømmen IF.

- I Hanne får vi en meget robust og allsidig spiller som kan bekle flere posisjoner på laget. Hos oss er hun først og fremst tiltenkt en rolle som stopper eller back, men allsidigheten hennes kan komme godt med i en lang sesong.  Hanne er rask, flink til å posisjonere seg og viste på vår treningssamling på Kypros at hun tar ting veldig fort. En positiv, utadvendt og ikke minst læringsvillig ung spiller som det skal bli veldig interessant å følge i årene som kommer, legger Ranveig Karlsen til.

Hanne Evensen som også er lagkaptein på kretslaget (jenter født 2001) mener at hun har gjort et godt og riktig valg.

- Jeg er ikke tvil om at overgangen til LSK Kvinner var riktig for meg.  Jeg mener at jeg får et bedre tilbud her i LSK Kvinner og kan utvikle meg videre som fotballspiller. Samtidig kjenner jeg jo mange av spillerne fra før av, forteller Hanne som gleder seg til å ta fatt på de nye utfordringene.

- Det skal bli spennende å få prøve seg mot eldre spillere både i NM (J19) og på rekruttlaget i 2. divisjon. Det gleder jeg meg til, legger hun til.

Vi ønsker Hanne velkommen til LSK Kvinner.


Vis alle nyheter