Share/Save/Bookmark

Ny spiller til J19

  03.03.2017 Kl. 10:24  
(Velkommen til oss. Hovedtrener Ranveig Karlsen er veldig glad for at Mia Auten valgte LSK Kvinner. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Mia Auten er klar for vårt J19-lag.

Mia Auten, 15 år, kommer fra Trøgstad/Båstad, men spilte forrige sesong for Askim. Mia er en offensiv spiller som både liker seg i spissrollen og som kantspiller på midtbanen. Stortalentet har allerede vært innom flere landsdelssamlinger og representert Østfold Fotballkrets. I forrige uke imponerte hun stort, da hun deltok på J19-lagets treningssamling på Kypros.

- En spiller med meget god spilleforståelse til tross for sin unge alder. Posisjonerer seg godt. Beveger seg mye på banen, er flink til å ta de rette løpene og på den måten skaffer rom både til seg selv og sine medspillere, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen.

- Det var lett valg, forteller Mia på spørsmålet om overgangen til LSK Kvinner, da vi møtte henne etter en treningsøkt på kunstgressbanen.

- Lett fordi LSK er favorittklubben min og fordi LSK er en av få klubber i nærheten av Trøgstad som virkelig satser på jentefotball. Etter høstsesongen med Askim trengte jeg en ny utfordring og tok derfor kontakt med LSK og har brukt vinteren til å vise meg fram på lagets treninger, legger Mia Auten til. 


Vis alle nyheter