Share/Save/Bookmark

Ny keeper til LSK Kvinner

  24.01.2018 Kl. 13:00  Ida Nordstrøm (20) har signert en toårskontrakt med LSK Kvinner.

Etter at Lene Lauve valgte å gå til FL Fart etter forrige sesong, trengte LSK Kvinner en ny spiller i keeperteamet. Nå er det klart at det er Ida Norstrøm (20) fra SF Grei, noe assistenttrener Anna Collet er meget godt fornøyd med.

– Vi er så glade for å kunne kalle Ida vår nå. Hun har hospitert i gruppa i flere år, og er liksom allerede en del av oss. Det at hun nå blir LSK Kvinner-spiller er et naturlig neste steg for henne, og et veldig fint bidrag inn i vår gruppe også utenfor treningsfeltet, sier hun.

Collett beskriver Norstrøm som en fokusert og utviklingsbevisst keeper som leverer jevnt bra. Norstrøm selv er glad for endelig å kunne kalle seg LSK Kvinner-spiller.

– Jeg er veldig glad for å ha fått denne muligheten. Å få lov til å ta 100% del i en slik spillergruppe er utrolig gøy, og jeg gleder meg veldig. Samtidig håper jeg at dette kan bli en utfordring for meg, og som kan være med å utvikle meg videre, sier hun.

Norstrøm har trent med LSK Kvinner siden høsten 2013. Hun har spilt i SF Grei fra 2003 til 2013, og Grei Kvinner Elite i 1. divisjon fra 2013 til 2017. Norstrøm har også vært et lite år i USA og spilt collagefotball for Nova Southeastern University.

Nå blir hun en del av teamet sammen med A-landslagskeeper Ceceilie Fiskerstrand, keepertrener Bente Nordby og gjestetrener Frode Grodås, som er med på en økt i uken.

– Å få lov til å jobbe med de tre er veldig motiverende og inspirerende. Hver eneste trening terpes det på detaljer, det kommer hele tiden innspill og jeg føler at jeg også kan bidra som en slags sparringspartner på noen områder. Jeg gleder meg masse til å fortsette sesongoppkjøringen sammen med dem, sier hun.

Og den nye keeperen har målene klare for sesongen.

– Målet mitt for sesongen er å utfordre meg selv på trening og holde fokus på utviklingsmålene mine. Samtidig må jeg også jobbe med meg selv slik at jeg er klar dersom muligheten for litt spilletid skulle dukke opp. Men først og fremst håper jeg at treningshverdagen og kvaliteten på det jeg gjør blir bedre enn i fjor, avslutter hun.

LSK Kvinner øsnker Ida Norstrøm velkommen i klubben! 


Vis alle nyheter