Share/Save/Bookmark

Ny keeper på plass

  02.12.2016 Kl. 08:54  

Med landslagskeeper Cecile Fiskerstrand ute med skade store deler av sesongen, har det vært Lill Yvonne Karlsrud sine oppgave å vokte LSK-målet i 2016 sesongen. Karsrud har gjort en strålende sesong og det var derfor ingen tvil om at hun gir seg på topp når hun denne høsten bestemte seg for å legge hanskene på hylla. Jaktlaget med Hege Riise i spissen måtte derfor ut på keeperjakt i høst, ferden gikk til Telemarks dype skoger.

LSK Kvinner FK har gleden av å presentere Lene Lauve som ny LSK-keeper. 28-åringen kommer fra Urædd hvor hun har vært siden 2015. Lene har skrevet under en toårskontrakt som strekker seg ut 2018 og vil flytte til Lillestrøm på nyåret. Lene kommer fra Bø i Telemark og har alltid vært en sollid spiller, hun ble som ung i 2003 blant annet kåret til Telemarks største talent.

Hege Riise sier følgende om nyervervelsen "Lene kommer fra en keeper-famile, men begynte å stå i mål selv ganske sent. Hun har imidlertid spilt fotball hele livet og siden ungdomen vært et stort talent. En atlet, sterk i lufta, tøff og voksen spiller som fortsatt ønsker å utvikle seg. Lene vil være en fin tilvekst til Cecilie Fiskestrand og et team som skal jobbe sammen og utfordre hverandre hver dag. Vi har veldig tro på at dette skal bli bra".

Lene sier til urædd.no at hennes favorttspiller er Andrea Pirlo, favorittlag Manchester United, ser helst på Kongen av Queens og har flesk og duppe som favorittmat.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss Lene!

Forza Birdsa.

PS: Cecilie Fiskerstrand trener basis og noe fotball, status er at det går sakte men sikkert fremmover med tanke på skaden hun har pådratt seg i ryggen.Vis alle nyheter