Share/Save/Bookmark

Ny daglig leder i LSK Kvinner

  14.02.2018 Kl. 08:04  Emma Helena Sørensen (31) er ansatt som ny daglig leder i LSK Kvinner FK.  


Før jul hadde tidligere daglig leder i LSK Kvinner, Kristine Skuland Nilsen, sin siste arbeidsdag i LSK Kvinner. Siden da har Emma Helena Sørensen fungert som daglig leder, og nå er det klart at hun overtar stillingen permanent. Det ser hun frem til.

– Jeg mener det først og fremst vil være viktig å få god oversikt over alle administrative oppgaver, drift og klubbkultur. Jeg skal også organisere og forvalte ressursene så fornuftig og effektivt som mulig, sier hun.

Sørensen har bred arbeidserfaring fra ulike bransjer, hvor hun har jobbet prosjektbasert innen ledelse, kvalitetssikring og kontraktsrettet arbeid. Hun er utdannet innen HR-ledelse, juridiske fag og økonomi, og har også jobbet med endringsprosesser for effektivisering og holdt seminarer og messer. Videre har hun erfaring fra salg og markedsføring på ulike arenaer, noe hun også kommer til å jobbe med i LSK Kvinner.

– Det må jobbes knallhardt på markedssiden for å skaffe til veie tilstrekkelig inntektsgrunnlag for å realisere klubbens sportslige ambisjoner. Med god drahjelp fra ulike avtaler som forvaltes gjennom Serieforeningen for Kvinnefotball, blant annet OBOS, Thon, Norsk Tipping og Synsam, samt våre lokale sponsorer- og samarbeidspartnere Øie Eiendomsutvikling, DNB, Romerikes Blad og Dynea, er vi optimister foran en ny og spennende sesong, sier hun.

Sørensen er 31 år, bosatt på Jessheim med samboer og en datter på 10 år. Hun har selv vært aktiv innen selskapsdans og konkurrert nasjonalt. Hun deltar fortsatt aktivt i idrettsmiljøet i sitt lokalmiljø, både som frivillig og aktiv foreldre. 

Vi ønsker Emma velkommen til LSK Kvinner og ønsker henne lykke til med spennende oppgaver og muligheter for klubben fremover!

 


Vis alle nyheter