Share/Save/Bookmark

Nok en bortekamp

  16.04.2015 Kl. 20:18  
LSK Kvinner har etter to runder full pott med 6 poeng. Når det gjelder målforskjellen, så er den 3-0. Vi er i skrivende stund det eneste laget i Toppserien 2015 som ikke har sluppet inn mål. Ser man tilbake til sesongen 2014, så slapp vi kun inn 14 mål. Det defensive ser ut til å være godt i rute etter to runder. Kampen i går mot Amazon Grimstad burde gitt oss flere plussmål, men vi slet med å sette ballen i mål. Vi hadde sjanse etter sjanse mot et Amazon Grimstad som lå baktungt. Monica Knudsen uttalte følgende til Romerikes Blad:  "Det var enveiskjøring. Jeg tror de hadde ett skudd på mål, men ingen målsjanser. Det ble en tålmodighetsprøve for vår del".

Kampen søndag 19 april kan bli nok en tålmodighetsprøve. Vi møter vi Medkila på deres hjemmebane i Harstad. Medkila havnet i fjor på 10. plass i Toppserien. Det var kun Grand Bodø som slapp inn mer mål enn Medkila i fjorårets sesong. Når det gjelder årets tropp, så har Medkila fått 8 nye spillere og 6 spillere har forlatt klubben. Av de 6 som har forlatt klubben er det flere som allerede har markert seg i andre klubber i årets Toppserie. Så det er ingen tvil om at Medkila har mistet sentrale spillere. Ser man tilbake på de to første rundene i årets Toppserie, så har Medkila tapt begge sine kamper. De spilte i 1. serierunde mot Kolbotn i Harstad og tapte 1-4. I går holdt de Stabæk unna i de første 28 minuttene. Til pause ledet Stabæk 2-0. I 2. omgang ble de overkjørt. Kampen endte 6-0. Og det kunne blitt mye mer. Medkila har i årets Toppserie en tøff start når de nå skal møte LSK Kvinner i 3. runde.

Vi snakket med Emilie B. Haavi om hennes tanker om kampen mot Medkila
Vi er klare for nok en bortetur og denne gangen årets lengste. Jeg forventer meg et kampbilde hvor vi kommer til å ha mye ball, så vi må være tålmodige i spillet vårt. Medkila er et hardtarbeidende lag, så det blir tøffe dueller og vi må være skjerpet og konsentrerte i 90 min. Hittil i årets sesong har vi sluppet inn null baklengs og scoret noen fine mål. Vi skal gjøre alt for å fortsette den trenden på søndag.
 

LSK Kvinner tror Medkila stiller med følgende lag: Erin McNulty - Sigrun Linaker Dybvik, Katrine Winnem Jørgensen, Blake Ashley Stockton, Martine Hustad - Sandra Hegdal, Rosie Malone-Povolny, Julie Voktor Pedersen, Maria Hustad - Danesha Adams, Vilde Fjelldal

Vis alle nyheter