Share/Save/Bookmark

Neste stopp

  28.07.2015 Kl. 16:00  
Den første av tre bortekamper er mot Kolbotn. Kampen går lørdag 1.august kl 15.00. Kolbotn ligger på 5.plass på tabellen med en kamp mindre spilt enn LSK Kvinner. Kampen mot Stabæk sist serierunde ble utsatt grunnet baneforholdene på Nadderud. De valgte da å spille treningskamp mot Follo G15. De er det laget som har spilt flest uavgjorte kamper i år-to hjemmekamper og to bortekamper. Synne Jensen forlot Kolbotn til fordel for Wolfsburg i sommerpausen. Oppgjørene på Sofiemyr mellom Kolbotn og LSK Kvinner viser statistisk at det scores i snitt 4,75 mål. Det er mange interessante dueller i kampen blant annet en ren nederlandsk duell på midtbanen mellom Kolbotns Michaela van den Bulk og LSKs Sherida Spitse.

LSK Kvinner har fire spillere med en fortid i Kolbotn. Nora N.Gjøen spilte (2013), Isabell Herlovsen (2004-2009), Marte Berget (2001-2012) og Anja Sønstevold (2009-2014). Anja Sønstevold var kaptein da hun forlot Kolbotn. Isabell Herlovsen har også hentet trofeer med Kolbotn. Hun ble seriemester i 2005 og 2006 samt cupmester i 2007. Ser man på tidligere oppgjør har ikke Kolbotn vunnet siden 2011 mot LSK Kvinner, men da vant de til gjengjeld begge seriekampene.
Marit Sandvei
Da er det Kolbotn som står for tur i neste kamp. Kolbotn på bortebane er alltid en tøff og intens kamp. Vi må gå i krigen med alt vi har og vinne duellene. Kolbotn har fått noen nye spillere i løpet av sommeren, så det blir spennende å se hva de kommer med. Alle jentene gleder seg og er klare for en tøff og intens kamp!


Monica Knudsen
Kolbotn spiller sannsynligvis i en 4-4-2 formasjon. Forventet lagoppstilling
Siiri Välimaa-Cecilie Liane, Ane Sund Walsøe, Ina Gausdal, Eirin B. Kleppa-Jenny Norem, Michaela van den Bulk, Solveig Gulbrandsen, Fride Bakken-Camilla Ose, Elisabeth JeppesenVis alle nyheter