Share/Save/Bookmark

Neste kamp: Røa

  11.02.2017 Kl. 18:45  

(Ny kamp mot Røa for Ingrid Moe Wold og LSK Kvinner. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

I den siste treningskampen på La Manga møter LSK Kvinner Røa. Det er duket for et nytt oppgjør mot  forrige sesongs cupfinalemotstander.

- Jeg forventer et helt annet kampbilde enn hva vi opplevde i cupfinalen. I morgen tror jeg neppe Røa kommer til å parkere bussen foran sin egen 16-meter. Jeg tror de kommer til å være langt mer angrepsvillige enn det vi så i Telenor Arena i november, uttaler hovedtrener Hege Riise.

Hege Riise og hennes trenerteam gjør trolig noen få endringer på laget.

- Sophie Haug og Ingrid Kvernvolden bytter på rollene. Sophie tar venstrekanten. Mot Kolbotn viste Anja og Sophie gode tendenser. De var flinke til å utnytte hverandre. Det samarbeidet vil jeg se mer av.  Ingrid (Kvernvolden)) er en X-faktor, en spiller som kan nærmest score fra enhver posisjon på banen. En spennende, ung spiller som vi har et stort håp om vil slå til for oss i denne sesongen. I morgen får hun sjansen fra start som ren spiss.

- I midtforsvaret starter vi med Malin Brenn og Anna Westerlund. Ida Fjordbakk kommer inn etter pausehvilen. Synne Skinnes Hansen starter, men vil trolig kun spille 45 minutter.  Derimot er Guro Reiten klar til å spille samtlige 90 minutter. Det er vi veldig glade for, legger Hege Riise til.

Treningsleiren i Spania går mot slutten og Hege Riise føler at de har utnyttet tiden godt.

 - Vi har brukt mye tid til å skape gode relasjoner i spillergruppa. Både på treningsfeltet og på samlingene har dette stått sentralt på agendaen.  Jeg føler ikke lenger at vi har et lag bestående av «de gamle spillerne» og «de nye».  Vi er nå et samlet lag. Godfølelsen er tilbake i laget, avslutter Hege Riise.


Spillere i avgang, Røa.

Silje Vesterbekkmo (lagt opp).

Hedda Strand Gardsjord (lagt opp).

Eline Torneus (lagt opp).

Isabell Bårdsgjærde (Vålerenga).

Synne Skinnes Hansen (LSK Kvinner).

 

Nye spillere, Røa.

Lisa- Marie Karlseng Utland (Trondheims-Ørn).

Mari Johnsen Johansen (Byåsen).

Mariken Kleppe (Urædd).

Katrine Winnem Jørgensen (Medkila).

Shade Pratt (Portland Thorns).

 

Oppgjør i 2016:

Treningskamp 20. februar. LSK Kvinner – Røa 3-1

Toppserien. 2. april. LSK Kvinner – Røa 2-0

Toppserien 27. august. Røa – LSK Kvinner 0-6

Cupfinale. 19. november. LSK Kvinner – Røa 2-0 e.e.o

 

LSK Kvinner, trolig lagoppstilling: Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Malin Brenn, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Ingrid Marie Spord, Isabell Bachor – Synne Skinnes Hansen, Guro Reiten, Sophie Haug -  Ingrid Kvernvolden.

 

LSK Kvinner – Røa, søndag 12. februar kl.16:00. Kampen spilles på La Manga.


Vis alle nyheter