Share/Save/Bookmark

Neste duell: Avaldsnes.

  08.02.2017 Kl. 08:28  


(En ny tøff duell venter Ingrid Marie Spord og LSK Kvinner i dagens treningskamp mot Avaldsnes. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

LSK Kvinner spiller i ettermiddag treningskamp mot Avaldsnes. Et tidlig toppoppgjør mellom to av de argeste rivalene i norsk kvinnefotball.

Likevel er det mye som tyder på at både LSK Kvinner og Avaldsnes er blitt kraftig svekket i løpet av vinteren på grunn av de mange inn- og utskiftningene i klubbenes spillerstall. Vi tror derfor at både LSK Kvinner og Avaldsnes har et godt stykke arbeid foran seg før de kommer opp på fjorårets nivå, om, og dagens treningskamp på Pinatar Arena bare er et lite steg på veien.

- Det er to lag som jeg mener er i samme båt. Begge lag har mistet en rekke sentrale spillere og må bygge opp på nytt igjen. Det blir derfor spennende å se hvor langt Avaldsnes har kommet i sine forberedelser i forhold til oss. Uansett får vi testet oss mot spillere med svært gode tekniske ferdigheter, uttaler hovedtrener LSK Kvinner.

Tilsvarende oppgjør på Pinatar Arena i fjor endte uavgjort 1-1 etter mål av Elise Thorsnes for Avaldsnes og Sherida Spitse for LSK Kvinner.

I følge hjemmesiden til Avaldsnes er Cecilie Pedersen, Ingrid Ryland og Luana ute med skader. Det betyr at trener Per Inge Jacobsen kommer til å bruke flere av sine unge spillere.

Avaldsnes, spillere inn:

Larissa Pereira (Flamengo), Kathleen Fraine (Vitsjø GIK), Francielle Manoel Alberto (Corinthians) og Diane Limeira Santos Silva (Rio Preto).

Avaldsnes, spillere ut:

Maren Mjelde (Chelsea), Madalyn Terese Schiffel (Seattle Reign FC), Holmfridur Magnusdottir (KR), Thorunn Helga Jonsdóttir (KR), Leticia Santos De Oliveira (FC Sand), Bruna Beatriz Benites Soares (Houston Dash), Hege Hansen (Klepp) og Laila Himle (Sandviken).

Oppgjør i 2016:

Treningskamp 11. februar: Avaldsnes – LSK Kvinner 1-1

Toppserien 28. mai: LSK Kvinner – Avaldsnes 0-0

Toppserien 10. juli: Avaldsnes – LSK Kvinner 1-4

NM Kvartfinale 13. august: Avaldsnes – LSK Kvinner 1-3

LSK Kvinner viste gode takter i sesongens første treningskamp, men gjør trolig noen forandringer på laget som slo Kolbotn 2-0 i LSK-hallen.

Trolig lagoppstilling: Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Ida Fjordbakk, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Ingrid Marie Spord, Isabell Bachor . Synne Skinnes Hansen, Guro Reiten, Ingrid Kvernvolden – Sophie Haug.

Det er ingen hemmelighet at Isabell Herlovsen har valgt å bli hjemme i Lillestrøm, da hun er i forhandlinger med en utenlandsk klubb.


Avaldsnes - LSK Kvinner kl. 16:00

 


Vis alle nyheter