Share/Save/Bookmark

Nå kjører vi

  30.01.2017 Kl. 00:06  
(Foto: Hege Riise (foran) og Anna Collett (bak) gleder seg til kjøre i gang med treningskamper. LSK Kvinner møter Kolbotn, Avaldsnes, Røa og Chelsea i løpet av de neste ukene. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Etter en måned med trening og forberedelser kjører vi i gang med fire treningskamper i løpet av de neste ukene.- Det blir spennende å se hvor vi står og hvor langt vi har kommet med forberedelsene våre, men vi føler at vi er på rett vei og har hatt en god utvikling gjennom hele januar måned. Vi gleder oss til å komme i gang med treningskampene, forteller Hege Riise og Anna Collett.

- På treningene har vi selvfølgelig bygget videre på det fantastiske grunnlaget som allerede finnes i klubben og tilført noen av våre egne ideer og tanker, uttaler Riise og Collett.

- Først og fremst har vi i januar arbeidet med spillestil og lagorganisering, men vi har også hatt mange økter hvor pasningsspillet vårt har vært hovedfokus. Høyt tempo og stor presisjon i pasningsspillet har alltid vært ett av kjennetegnene til LSK Kvinner. Dette skal vi selvfølgelig beholde, men for å få til dette trenger vi spillere med stor løpsstyrke. Kondisjon har med andre ord stått på treningsprogrammet gjennom hele vinteren, sier trenerne.

Hege Riise og Anna Collett trekker nok en gang fram samarbeidet med LSK som en positivt faktor på treningsfeltet. På mandagene trener LSK Kvinner sammen med LSKs G16-lag. På torsdager hentes eksterne trenere inn som bidrar med spesialtrening av spillerne.

På spørsmålet om landslagspausene i januar har vært et forstyrrende element rister begge på hodene.

- Absolutt ikke. Landslagspausene har denne gangen faktisk vært en fordel for oss. I denne perioden har vi fått tid til å jobbe ekstra med de nye spillerne våre. Noe vi selvfølgelig har benyttet oss av, forteller Riise og Collett.

LSK Kvinner skal de neste ukene møte tre av de beste norske lagene, samt spille en særdeles interessant bortekamp mot engelske Chelsea. I følge Riise og Collett er alle spillerne tilgjengelige til disse kampene, men trenerne innrømmer at de kommer til å rotere noe på lagoppstillingene. Guro Reiten, Silje Blakstad og Cecilie Fiskerstrand har alle slitt med småskader den siste tiden.

- Vi har ikke dårlig tid og vil derfor benytte disse kampene til å teste spillere i flere posisjoner, avslutter Hege Riise og Anna Collett.

Spilleplan februar:

Fredag 3. februar kl.18:00. LSK Kvinner - Kolbotn (LSK-hallen).
Onsdag 8. februar kl. 16:00. Avaldsnes - LSK Kvinner (Pinatar Arena, Spania).
Søndag 12. februar kl. 16:00. Røa - LSK Kvinner (Pinatar Arena, Spania).
Mandag 20. februar kl. 13:00 (GMT.) Chelsea - LSK Kvinner. (Wheatsheaf Park, England).

 

Vi kommer tilbake senere i uka med en forhåndssak om treningskampen mot Kolbotn.Vis alle nyheter