Share/Save/Bookmark

Møter Arna-Bjørnar på Ekeberg

  30.07.2017 Kl. 11:18  

(Tette dueller også på treningsfeltet. Her er Sophie Haug i kamp med Synne Skinnes Hansen. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


Førstkommende tirsdag spiller LSK Kvinner treningskamp mot Arna-Bjørnar på Ekeberg.

LSK Kvinner innleder høstsesongen med treningskampen mot Arna-Bjørnar. Kampen spilles på «finalearenaen» på Ekeberg. En fin anledning for alle som er med i Norway Cup til å se to av de beste lagene i Toppserien selv om LSK Kvinner vil mangle noen av sine stjernespillere.

- Vi kommer selvfølgelig til å stille med det beste mannskapet vi har tilgjengelig, men det blir et blandingslag av rekrutter og A-lagsspillere, da alle våre fem landslagsspillere har permisjon til torsdag 3. august. De har fått innvilget en sårt tiltrengt ferieuke etter EM-sluttspillet, forteller Hege Riise.

- Fordelen er at flere i troppen vil få mer spilletid og ikke minst vil noen av våre unge spillere fra rekruttlaget få en gyllen anledning til å kjenne på nivået i Toppserien, legger hun til.

Hege Riise er også godt fornøyd med den første treningsuken etter sommerferien.

- Etter en forsiktig innledning har vi gradvis høynet intensiteten og mengden på treningene. Kvaliteten på det vi har gjort er god, særlig i treningsøktene mot slutten av uka. Vi har jobbet hardt med å øve inn roller og da med et ekstra fokus på pasningskvaliteten i spill mot etablert forsvar, forteller vår hovedtrener, som også fremhever seriøsiteten til sine spillere.

- Her er det ingen som har sluntret unna. Spillerne har tatt godt vare på seg selv i ferieukene og gjennomført egentreningen ut i fra det programmet vi ble enige om på forhånd, avslutter Hege Riise.

 

Treningskamp. Arna-Bjørnar -  LSK Kvinner, tirsdag 1. august kl. 15:00. Ekeberg. 


Vis alle nyheter