Share/Save/Bookmark

Mimmi er tilbake!

  07.09.2017 Kl. 20:10  

(Velkommen tilbake. Super-Mimmi gjør comeback i LSK Kvinner og skal resten av sesongen hjelpe rekruttlaget vårt med serieavslutningen i 2. divisjon. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Mimmi  Löfwenius er tilbake i LSK Kvinner og skal resten av sesongen spille for rekruttlaget.

- For en gledens dag. Dette er jo bare helt fantastisk. Jeg kjenner at jeg sitrer av glede. Dette er stort for oss. Mimmi med sin enorme erfaring fra Toppserien er nettopp den typen spiller vi trenger nå inn mot  de viktige kampene i serieavslutninga. En spiller som vet hva det hele handler om og vet hva det kreves for å vinne kamper. En spiller som kan gå foran og vise vei, gå foran i krigen ute på banen og lede våre unge spillere, fortalte en mildt sagt meget glad Ranveig Karlsen, da vi tok en prat med henne på dagens trening. 

Uten at vi har full kontroll på alle spillerne i 2. divisjon, våger vi likevel påstanden at Mimmi Löfwenius blir den mest meritterte spilleren på nivå 3 i årets sesong. Mimmi var med i suksesslaget til Monica Knudsen og Hege Riise og vant the double tre år på rad. Videre har 23-åringen 2 U23-landskamper for Sverige samt 30 landskamper på aldersbestemte nivåer. Mimmi Löfwenius ble tidligere i år mamma og mesteparten av tiden har naturlig nok gått med til pass og stell av lille Emil, men hun har i høst også fått med seg noen seriekamper for Borgen IL i 3. divisjon.   

- Planen fra min side har alltid vært å komme tilbake til LSK Kvinner. Borgen var mest for å komme i gang igjen. Ferdighetene er fortsatt til stede, fotball er fotball uansett hvor man spiller, men kondisjonen og pusten er nok ikke på topp ennå. Jeg hospiterte både på A-laget og hos rekruttene før overgangen kom i orden, og merket tidlig at jeg slet litt med tempoet, men det kommer. Det er bare å "köra på med träning", mente Mimmi, som gleder seg til å spille i gult og svart. Allerede førstkommende tirsdag er det bortekamp mot Stabæk for rekruttlaget.

- Det skal bli kult. Så får vi se hva jeg kan bidra med, men jeg håper at jeg kan hjelpe rekruttene til å holde på serieledelsen, avsluttet Mimmi Löfwenius. 


Vis alle nyheter