Share/Save/Bookmark

Mia og Sarina til Statoil Talentleir

  10.06.2017 Kl. 00:13  


(Mia Authen og Sarina Ellingsen ønskes lykke til på talentleieren av hovedtrener Ranveig Karlsen og keepertrener Tore Tollerud)

 

Rekruttlagets Mia Authen og Sarina Ellingsen er tatt ut til NFFs Statoil Talentleir som holdes i Stavanger i perioden 21. tom 25. juni.

I følge fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland, er det første gangen NFF arrangerer en egen jenteleir for de beste talentene i landet i aldersgruppen 14 tom 16 år. Rekruttlagets keeper Sarina Ellingsen er tatt ut i troppen til J15-landslaget, mens kantspiller Mia Authen er med i det såkalte skyggelandslaget for J15 og J16, med andre ord spillere som kan være aktuelle for landslagsspill ved en senere anledning.

- Utrolig morsomt og veldig inspirerende. Det betyr veldig mye for oss at vi har blitt lagt merke til. Noe som motiverer oss til å satse enda mer og enda hardere på fotballen, forteller Mia og Sarina som begge er inne i sin første sesong for LSK Kvinner

Keeper Sarina Ellingsen som kom til LSK Kvinner fra Aurskog/Finstadbru var også med på fjorårets landslagssamling. For Mia Authen som har en fortid i Trøgstad/Båstad og Askim FK er dette første gangen, men de er ikke tvil om at overgangen til LSK Kvinner har vært et steg i riktig retning.

- Vi har utviklet oss som fotballspillere gjennom tettere oppfølging på treningene, samtidig som vi får spilt kamper på et langt høyere nivå enn om vi hadde blitt værende i våre tidligere klubber, forteller jentene.

For LSK Kvinner og rekruttlagets trenerteam er dette en ny fjær i hatten.

- Vi er først og fremst veldig glade på Mia og Sarinas vegne. Dette er stort for jentene og dette er stort for klubben vår. Hovedmålet for rekruttlaget er nettopp spillerutvikling, å utvikle gode spillere som på sikt enten kan ta steget videre til spill i Toppserien eller i 1. divisjon. Å få med to nye LSK-spillere i troppen til Stavanger er inspirerende og berikende for oss alle, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen.

Mia Authen fyller 15 år i dag lørdag 10. juni, mens Sarina Ellingsen blir 15 år i løpet av talentleieren i Stavanger. Torsdag 22. juni for å være helt nøyaktig.

LSK Kvinner gratulerer Mia og Sarina med uttaket, og ikke minst gratulerer vi dem begge med 15-årsdagen. 


Vis alle nyheter