Share/Save/Bookmark

Mia Authen er klar for J15-landslaget

  19.10.2017 Kl. 11:00  


(Gratulerer med uttaket. Rekruttlagets hovedtrener ønsker Mia Authen lykke til i kampene mot Belgia. Foto: Jørgen Knutsen)

Mia Authen er LSK Kvinners neste landslagsspiller.

LSK Kvinner har fått en ny landslagsspiller. Rekruttlagets kantspiller Mia Authen er med i troppen til J15-landslaget som i november møter Belgia til dobbeltlandskamp på bortebane.

- Vi gratulerer Mia med uttaket og ønsker henne lykke til i kampene mot Belgia. Dette er veldig moro og ikke minst veldig fortjent sett med våre øyne. Dette viser igjen at hardt arbeid lønner seg. Mia har stått på gjennom hele sesongen, vært nøye og gradvis forbedret sine ferdigheter gjennom trening og spill på vårt rekruttlag, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen, som også ønsker å fremheve både sine trenerkollegaer og hele spillergruppen. 

- Dette er en honnør til klubben og vårt arbeid med unge spillere. Vi jobber kontinuerlig med spillerutvikling og er glade for at vi får fram spillere som både er aktuelle for spill på kretslaget og på landslaget. LSK Kvinner har en ung prestasjonsgruppe hvor spillerne backer hverandre opp og hjelper hverandre til å bli gode fotballspillere, legger Ranveig til.


Mia Authen er naturlig nok veldig glad for uttaket. 

- Utrolig moro. En drøm som går i oppfyllelse. Det finnes ikke noe større for en fotballspiller enn å få lov til å representere landet sitt. Jeg gleder meg, forteller Mia, som før denne sesongen kom til LSK Kvinner fra spill for Askim. 

- Uttaket kom litt overraskende, men likevel har dette vært målet mitt etter sommerens talentleir i Stavanger hvor jeg fikk gode tilbakemeldinger. Jeg fikk også klare utviklingsmål som jeg utover høsten har vært nøye med å følge, legger Mia til.

LSK Kvinner gratulerer Mia med uttaket og ønsker sin nyeste landslagsspiller lykke til mot Belgia.

Vis alle nyheter