Share/Save/Bookmark

Med blanke ark i kampen om seriegullet

  30.09.2015 Kl. 17:19  
Lørdag 3.oktober kl 15.00 spiller LSK Kvinner kampen som kan sikre seriegullet. LSK Kvinner har de siste kampene slitt mot Røa, også på vårsesongen. Da vant Røa 1-0. Røa har et godt grep om tredje plassen på tabellen og de ligger kun to poeng bak Avaldsnes på andre plass. Det er klart for toppkamp i LSK-hallen!

Røa er det laget i Toppserien som har vært den største positive overraskelsen i 2015. De har en klar spillestil som ligger i ryggmargen og alle spillerne vet hva de skal gjøre til enhver tid. Røa er et lag som aldri gir seg før dommeren blåser i fløyta. Forrige helg lå de under 2-0 mot Stabæk, men snudde det til 2-2. Les om kampen Røa-Stabæk ved å klikke HER. De har både før sesongstart og i overgangsvinduet nå i sommer tilført troppen nye spillere. En av de vi sikkert kommer til å få bryne oss på er den nye spissen fra USA, Megan Lindsey. Stammen i laget er den samme som før med Line Holter, Silje Vesterbekkmoen, Hedda Strand Gardsjord og Gunhild Kvaalen Herregården. Toppscorer for Røa er før denne serierunden er Synne Skinnes Jensen med sine åtte mål.

Historien til Røa viser at de er en solid klubb. De har vært seriemestere fem ganger og har vunnet norgesmesterskapet fem ganger. Sesongen 2010 kom de til kvartfinalen i Champions League.

Fakta før kampen er klare. Vinner LSK Kvinner er de seriemestere 2015! Røa kjemper som sagt om andre plassen, en plass i Champions League og kommer til å gi alt for å vinne sine resterende kamper.

LSK Kvinner håper at du tar med deg en gjeng og stiller på tribunen for å heie laget frem til seier. Denne kampen må du få med deg!

Det forventes at Røa stiller med følgende lag:
Silje Vesterbekkmo, Nora Byom Nilssen, Gunhild Kvaalen Herregården, Hedda Strand Gardsjord, Kristine Bjørndal Leine, Line Holter, Elen Botten, Sunniva Skeie Wiencke, Kine Kvalsvik, Synne Skinnes Hansen, Megan Lindsay.


Vis alle nyheter