Share/Save/Bookmark

Marte tilbake på treningsfeltet

  14.04.2017 Kl. 17:16  
(En spillesugen Marte Berget er klar for en ny sesong i LSK Kvinner. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Marte Berget deltok i ettermiddag på sin første LSK-trening siden forberedelsene til fjorårets cupfinale.

Gjensynsgleden var stor, da Marte Berget i dag entret treningsfeltet for første gang siden november i fjor. Hun ble meget godt mottatt av både trenere og spillere i LSK Kvinner.

- Det er utrolig deilig å komme tilbake, ikke minst når man får en slik varm og hjertelig velkomst, smilte Marte Berget som i ettermiddag deltok på sin første LSK-trening på nesten fem måneder. Marte har brukt vintermånedene til å reise så å si verden rundt, men trengte ikke lange betenkningstiden da den første henvendelsen fra LSK Kvinner kom.

- Hege, kapteinsteamet og flere av spillerne ringte meg i vinter. Jeg følte meg rett og slett ønsket, og da ble savnet etter å spille fotball igjen for stort. Selv om det var flere klubber som viste sin interesse var jeg aldri i tvil.  LSK Kvinner vil alltid ligge mitt hjerte nært, legger Marte til. På spørsmålet om hvordan formen er, må hun igjen dra på smilebåndet

- Jeg mangler jo kamptrening, da, men jeg har holdt formen ved like med å legge inn løpsøvelser på mine reiser. Det har også blitt mange toppturer som har gitt meg styrketrening. Så formen er ikke helt borte i natta. Samtidig er jeg ganske lett-trent så jeg regner med å være i kampform ganske snart, avslutter Marte Berget. 


Vis alle nyheter