Share/Save/Bookmark

Marte takker for seg

  09.12.2017 Kl. 11:20  
(Marte Berget, slik vi kommer vi til å huske henne. Hele tiden på jakt etter målsjanser. Her i treningskampen mot kinesiske Jiangsu Suning. Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Marte Berget forlater LSK Kvinner og vil neste sesong spille for naborival Vålerenga.

Etter tre seriemesterskap og to norgesmesterskap for LSK Kvinner forlater Marte Berget nå klubben og vil neste sesong spille for Monica Knudsen og Vålerenga, men Marte er den første til å innrømme at dette var ikke et lett valg.

- Dette har vært en ekstremt vanskelig avgjørelse. Jeg har hatt en fantastisk tid i LSK Kvinner og det er selvfølgelig tungt å forlate klubben etter tre fine og innholdsrike år, men det er flere grunner til at jeg velger å avslutte min fotballkarriere i Vålerenga, forteller Marte, som retter en stor takk til alle i LSK Kvinner.

- Jeg har tatt store steg i LSK Kvinner og er evig takknemlig for at Monica og Hege har utviklet meg til den spilleren jeg er i dag. Noe som også er en honnør til alle i klubbens støtteapparat. Samtidig ville jeg takke alle medspillere for samarbeidet. Kameratskapet jeg har opplevd i LSK Kvinner er helt unikt. Til sist, men ikke minst vil jeg takke alle i Kanari-Fansen for den fantastiske støtten jeg har fått fra tribunen. De beste supporterne i landet, det finnes ikke noe lignende i de andre klubbene i Toppserien, som ikke legger skjul på at comebacket i LSK Kvinner reddet karrieren.

- Jeg ga meg egentlig som fotballspiller etter fjorårets sesong, men er sjeleglad for at jeg endret mening i løpet av vinteren. 2017-sesongen har vært en eneste stor opptur for min del. I tillegg til seriemesterskapet kommer jeg til huske hattricket i hjemmekampen mot Stabæk og ikke minst scoringene i Champions League, både mot Brøndby og Manchester City, avslutter Marte, som da vil stå bokført med 16 mål på 46 seriekamper for LSK Kvinner.


Vis alle nyheter