Share/Save/Bookmark

LSK Kvinner + Thon Hotels Arena = SANT

  23.04.2018 Kl. 14:13  


Hotelldirektør i Thon Hotels Arena, Gro Lillian Larsen Strømme (t.v), og daglig leder i LSK Kvinner, Emma Sørensen. Foto: Tom Gustavsen, Romerikets Blad 

LSK Kvinner FK og Thon Hotel Arena på Lillestrøm har signert samarbeidsavtale.

Etter en knallhard økt på tre timer ble spillere og ledere tatt hjertelig imot på Thon Hotel Arena i Lillestrøm for starten på et etterlengtet samarbeid. Jentene ble invitert på lunchbuffet, og fikk tilgang til møterom for spillermøte i etterkant. Det var slitne og meget glade jenter som forsynte seg av den deilige maten.

Daglig leder i LSK Kvinner, Emma Helena Sørensen og hotelldirektør i Thon Hotels Arena, Gro Lillan Larsen Strømme, er meget fornøyd etter at den historiske lokale avtalen er signert. Avtalen har foreløpig en varighet på to år, med muligheter til forlengelse.

I samarbeid med Thon Hotel Arena kan vi nå legge enda bedre til rette for ytterligere proffesjonalisering av hverdagen til spillere, trenere og støtteapparat.

Dette er helt nødvendig for å utivkle oss videre mot toppen i Europa og samtidig bidra til at norsk fotball når nye høyder. Thon Hotels Arena vil definitivt bidra til at våre jenter blir enda bedre ivaretatt som proffesjonelle toppidrettsutøvere. Det er det vi som klubb streber etter hver eneste dag. At Thon Hotels Arena tar oss inn under sine vinger, tilbyr faste lunch avtaler og tilgang på møterom, bruk av Spa fasiliteter, bistår med profesjonelle arrangement i forhold til sponsorer, Champions League kamper og andre større hendelser, er rett og slett uvurderlig, forteller Emma stolt.

– Det å være ønsket som samarbeidspartner av en profesjonell og kvalitetsbevisst aktør som Thon Hotels er med på å løfte vår klubb enda noen steg, fortsetter hun.

LSK Kvinner er svært takknemlige og ydmyke i forhold til en slik avtale, og vi lover å gjøre vår nye samarbeidspartner ordentlig stolt over å samarbeide med oss!

Romeriktes blad har også skrevet om samarbeidet. Les mer her.

P.S. Serieforeningen for Kvinnefotball (SKF) har inngått en sentral avtale med Thon kjeden der hotell-mastedonen skal støtte samtlige Toppserielag med blant annet overnattinger og måltider i forbindelse med diverse bortekamper. Dette er en historisk avtale for kvinnefotballen som bidrar til kostnadsbesparelser for både NFF og Toppserieklubbene. 

 


Vis alle nyheter