Share/Save/Bookmark

LSK Kvinner - Seriemester 2017

  28.10.2017 Kl. 20:54  
(Våre fantastiske jenter i gullregnet. LSK Kvinner ble i dag belønnet med pokal og gullmedaljer for seriemesterskapet 2017. Foto: Thomas Brekke Sæteren, NFF)


LSK Kvinner - Seriemester 2017.

Her er noen av kommentarene gulljentene våre kom med rett etter premieutdelingen, eller rettere sagt hva de svarte på det svært intelligente spørsmålet "Hva føler du nå?"

- Det er SÅÅÅÅÅ sykt deilig. Sammenlignet med fjorårets sesong føler jeg nå at jeg virkelig har bidratt og gjort meg fortjent til medaljen. Dette gullet skal fortest mulig øverst på veggen og der skal det henge for evig og alltid, Cecilie Fiskerstrand. 

- Jeg har ikke ord. Jeg klarer ikke helt å beskrive hva jeg føler nå. Det er rett og slett helt fantastisk. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Det største jeg har vært med på i min fotballkarriere, Lene Lauve.

- Dette er første gangen for meg, som spiller vant jeg aldri seriegull, så det jeg føler nå er en utrolig stolthet og ikke minst en utrolig glede, assistenttrener Anna Collett.

- Jeg føler meg enorm. Dette er så stort. Det var gøy i fjor, men dette er større. Rett og slett dritgøy. Nå blir det fest, Ingrid Marie Spord.

- Det kjennes utrolig deilig ut. Ikke minst fordi vi vinner fortjent mot Stabæk etter å ha kjørt over dem i andre omgang. Det er vanskelig å sammenligne dette seriemesterskapet mot det vi har  gjort tidligere, men jeg må innrømme at det smaker litt ekstra deilig siden ingen andre hadde trua på oss i år. Jeg er utrolig stolt over hva vi har fått til i år, lagkaptein Ingrid Moe Wold. 

- Det blir ikke bedre enn det her.  Vinne mot Stabæk, få gull, score tre og løfte pokalen foran Kanarifansen. En perfekt dag på jobben, Marte Berget.

- Fantastisk artig. Det var ingen som trodde dette på forhånd og så står vi her med gullmedaljer rundt halsen. Dette betyr enormt mye for meg og var egentlig hovedgrunnen til at jeg kom til LSK Kvinner. Jeg kom hit for å være med å kjempe om titler, og så vinner vi suverent. Det er så deilig, Guro Reiten.

- En utrolig glede. Jeg har egentlig ikke ord. Det så utrolig deilig å vinne mot Stabæk i dag selv om vi allerede hadde vunnet serien. Vi inviterte til fest og fest ble det. Vi avslutter med stil, Ingrid Kvernvolden. 

- Stor glede. Kan det egentlig bli bedre enn dette? For min egen del er jeg både positivt overrasket og veldig glad for all den spilletiden jeg har fått denne sesongen. Rett og slett takknemlig. I LSK Kvinner har jeg fått muligheten til å ta et stort steg videre som fotballspiller, Malin Brenn.

- Det er bare helt fantastisk. Ekspertene spådde oss nord og ned, men at vi står her i dag er bare et solid bevis på den unike vinnerkulturen som sitter i veggene til denne klubben. For meg personlig henger årets medalje høyest sammenlignet med de andre sesongene jeg har vært med på. Tidligere har vi vært skyhøye favoritter, vi skulle vinne, men i år har vi vært komfortable med å spille andrefiolin. Det har drevet oss framover og vi har levert en solid laginnsats. Jeg tror at vi har overrasket mange i år på måten vi har stått fram på, Anja Sønstevold. 

- Jeg føler en enorm glede og ikke minst en enorm stolthet. Det føles som det var i dag vi vant gullet og ikke på Sofiemyr for to uker siden. I dag vinner vi etter en underholdende fotballkamp mot Stabæk. Det er en flott ramme rundt kampen, mye folk til stede i hallen som skaper god stemning. Sånt liker vi. En verdig avslutning på hjemmebane, Hege Riise.


Vis alle nyheter