Share/Save/Bookmark

LSK Kvinner møter Klepp på bortebane

  25.09.2015 Kl. 21:00  
LSK Kvinner skal spille borte mot Klepp lørdag 26.september kl 17.00. Dette er for LSK Kvinner sin del runde nummer 17 i Toppserien. Grunnet spill i Champions League ble runde nummer 19 spilt mot Vålerenga den 5.september. Etter en landslagspause kommer kampene nå på rekke og rad.

Klepp ligger i skrivende stund på 4.plass på tabellen og er med i medaljestriden. Det er for Klepp sin del fem poeng opp til Røa på tredje plass. Etter sommerpausen har Klepp fordelt antall kamper de har vunnet, spilt uavgjort og tap helt likt. De står med tre av hver. I forrige serierunde spilte de uavgjort mot Stabæk på Nadderud.

LSK Kvinner og Klepp har møttes hele 11 ganger i Toppserien. Man må tilbake til 2012 for å finne sist LSK Kvinner avga poeng. Den gang ble det uavgjort. Eneste tapet LSK Kvinner har mot Klepp var i 2011. Skal man mimre litt ekstra før denne kampen kan vi se tilbake til møte lagene hadde i vårsesongen 2015. Da vant LSK Kvinner hele 7-0 hjemme i LSK-hallen i det som den gang var omtalt som en toppkamp. LSK Kvinner gjorde det til en maktdemostrasjon. Etter mange kamper med knappe seiere var dette kampen det virkelig løsnet for LSK Kvinner. Med 7-0 satte de ny rekort for klubben i Toppserien.

Lørdagens møte er en ny kamp og det er blanke ark i det dommeren blåser det hele igang. Skal du ikke på kampen kan du se den direkte på NRK fra kl 16.45.

Her kan du høre hva Monica Knudsen sier før kampen

 


 


Vis alle nyheter