Share/Save/Bookmark

LSK Kvinner møter Brøndby i Chamipons League

  01.09.2017 Kl. 13:23  

(LSK Kvinner møter i Champions League. Illustrasjonsfoto: LSK Kvinner.)

LSK Kvinner fikk dansk motstand i Champions League. 

LSK Kvinner møter danske Brøndby i den første runden i Champions League. Den første kampen spilles på Åråsen 4. eller 5. oktober. Returoppgjøret spilles i Danmark en uke senere, 11. eller 12. oktober.  Brøndby har tidligere gjort det veldig bra i Champions League, kommet til semifinalen tre ganger i 2004, 2007 og 2015.

- Spennende. Vi gleder oss. I utgangspunktet anser jeg dette som en god trekning for LSK Kvinner. Brøndby har lang erfaring fra spill i Champions League likevel er dette en motstander jeg tror vi kan spille jevnt med. Vi får også kort reisevei. Absolutt en fordel, forteller hovedtrener Hege Riise. 

LSK Kvinner har to ganger tidligere møtt Brøndby i treningskamp. I 2010 ble det tap 1-2 etter mål av Ida Erlandsen, kampen spilt i Tyrkia, mens vi i 2014 vant 3-1 i Hjørring, Danmark, etter to mål av Emilie Haavi og ett mål av Isabell Bachor.

Vi kan for ordens skyld ta med at finalen i Champions League spilles 24. mai 2018 på Valeriy Lobanovskiy Dynamo stadium i Kiev. Vis alle nyheter